Help for English

Výkladový slovník: Macmillan, Cambridge, Oxford, Longman

A bude k sehnání za méně než osm set korun! To asi neodolám:)

http://www.englishbooks.cz/…2009-Edition-(paperback)-±DVD-ROM.html

(ať žije funkce na Upravu příspěvku! Ať je tu aktuálně již odkaz na ten „náš“ štědrý a dobrý shop!)

Pak bych upozornil na věc, co tu taky ještě opravdu nebyla – cvičebnice do mobilního telefonu!

PLUS…
The Longman Vocabulary Trainer tests your knowledge of a word – its meaning, grammar, collocation and usage – then remembers how well you know that word. The word is then recycled and retested at different intervals so the word is never forgotten!
You can download the Longman Vocabulary Trainer to your mobile phone to make the most of learning on the go!

Tak tak, zkoušel jsem (nebo lépe řečeno – stále zkouším, když mám volnou chvíli…) a vypadá to velice slibně :-)

Na Englishbooks už ho mají taky – 775 Kč.

Jo jo, dneska jsem ho viděl i u nás v Luxoru.
Recenze je v plném prudu, ale ještě to potrvá… :-)

To jsem rád, že ja na Englishbooks! Jsem velmi neochotně zadával odkaz na „cizí“ shopy!

A že je v Luxoru znamená, že vím, kam zítra půjdu po obědě:) Díky, Romane, za informaci!
Jen to zatím nemá neoluxor.cz online, takže jen zbývá věřit svědkovi:)

Držíme panu Svozílkovi palce s recenzí a moc se těšíme!

Jasně :-) Můžeš se na něj i podívat, ale myslím, že tě dostane :-)

Nešlo by třeba recenzi rozdělit na dva díly a první část vydat už teď, už se nemůžu dočkat až mi přijde :)

Na dva díly? :-)
To asi ne… ale odložil jsem dneska všechny ostatní aktivity, jen jsem si udělal COUSIN vs. CUISINE a business i irregular verbs jsou teď u ledu.
Ale tahle recenze bude ještě delší než obyčejně, protože se chci věnovat podrobně právě věcem, které jiné slovníky nemají.
Snad příští týden bude hotova. Uvidíme :-)

Už se rozhodně všichni těšíme :) Jsem zvědavej na celý DVD a taky tu aplikaci na mobil.

Taky se moc těším na ten mobilní trénink!

Ale pozor: píšou, že je k tomu potřeba být s telefonem online:(
A taky vidím, že pro můj typ telefonu to není!

Takže až k novýmu mobilu:(

Nebo už dnes na počítači: http://pearson.mobifusion.com/…p/wdlst.mobi

To ID má být napsaný na DVD ke slovníku.

Jen upozorňuju, že je třeba mít na mobilu připojení na net, což se dá pořídit za cca 100,– měsíčně.

Tomash: koukám, že ty napíšeš a pak updatuješ :-)
Je to přesně tak, takže je třeba pořídit mobil, který to podporuje…

Jsem to snad napsal o vteřinu dříve:)

Aha, to je docela nevýhoda :) no snad to bude stát fakt za to, když je k tomu potřeba net.

Roman: Jo, je to tak. Podle toho, jak objevím info na webu, tak abych nezaváděl:)
Odkaz na e-shop výše jsem také už upravil, aby to bylo na Englishbooks a ne na bookshop.cz.. :-D

Jak slovník používat (pro ty, co zatím nevyhledávali):

The Vocabulary Trainer allows you to learn and revise useful topic, academic or general vocabulary. The program will ask you a series of questions about a word’s meaning, grammar, collocations and spelling. By answering all of these questions correctly, you will show that you not only understand a word but can also use it in context.
1. Enter your unique ID.
2. Choose a word list.
3. On choosing a word list you will be given 25 questions.
4. Select the correct answer. If at any point you wish to quit your existing practice session, click on ‚Quit session‘
5. Word List shows all the words and their scores. The overall progress bar shows you how many words you have mastered.
6. ‚My Vocab‘ contains all the words you have mastered.
7. ‚Revise‘ lets you practise questions on words you have already mastered (words listed in ‚My Vocab‘)
(i) A revision session is not possible until 5 or more words are included in ‚My Vocab‘
(ii) Be warned! With every wrong answer your score drops a point. If your word score drops to less than 4, the word is removed from your ‚My Vocab‘ list.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.