Help for English

Missionaries - Mormoni

Dneska jsem jel MHDčkem a vidím tam slečnu s batohem a v kapsi měla: Anglické kurzy zdarma. Tak jsem jí požádal, jestli by mi nemohla jeden leták dát a ona najednou začala mluvit anglicky :)
Tak jsme se rozkecali (byla tam ještě jedna) a zjistil jsem, že jsou to „Mormoni“. Jsou to misionáři a jsou z USA. Tak jsme pokecali a pak mi dala ten leták s tím, že mám přijít v úterý.
Tohle vypadá jako dobrá příležitost :) Zlepšit si EN a ještě něco se o nich dozvědět…

Co vy, taky jste už o tomto slyšeli? Máte něco podobného taky ve městě? :)

Senad

tak to ti celkem závidim,je to super příležitost,jestli teda nekecaj s tim FREE :-) já chodim na konverzačky s američanem za 250 kč/60min…a občas když ho potkám někde po městě,tak se s ním dám do řeči,co nejdýl to jde a mam takovej dobrej pocit,že cvičím speaking zadara 8-)

:-D
jj, je to zadara (teda pokud není podmínkou připojení k církvi, což myslím ne :-D :-):-)

U nás v Třebíči je myslím něco podobnýho. Jsou tu nějací chlápci z USA a taky provozují jakési konverzační hodiny zdarma. Něco o církvi tam bylo myslím taky :)

podmínka přijetí bude nějaký přijímací rituál…tzn. že budeš muset ukousnout hlavu nějaký slepici nebo něco podobnýho a potom budete každý týden na setkáních sledovat od začátku seriál Tak jde čas a analyzovat každej díl :-D

hahaha :-D :-( :-)
Ne, takhle to fakt nechodí, chci si na to udělat názor a uvidí se :) každopádně jdu a pokud máte šanci to vyzkoušet, tak za zkoušku nic nedáte :)

:-D až to vyzkoušíš, tak zas napiš dojmy

já vim, že to tak neni :-) tak to sem pak hoď, jak to dopadlo…

Já měla tu čest mezi ně chodit. Dokonce mi to vydrželo rok nebo dva. Jediný problém byl v tom, že se po 3 až 6 měsících střídali (jak kdo) a někdo byl holt lepší a někdo horší „učitel“. Nikdy však jejich hodiny neprobíhaly formou výuky, ale spíše diskuze na jakékoliv téma. S jedněmi jsme se tak spřátelili, že jsme je i trochu povozili po krásách naší vlasti, vlastně jich bylo víc. Byli to většinou fajn lidi, jejichž úkolem bylo tady tak nějak seznamovat lidi s jejich vírou, takže navštěvovali dům od domu a „informovali“ lidi o své víře – někdo víc, někdo míň. (Na své hodiny angličtiny ale tuto „problematiku“ netahali :-)) Už to bude pár let a hodně se od té doby mohlo změnit, tak budu ráda, jestli sem napíšete zase vy vaše vlastní zážitky :-).

oki, bude to „True World – The special review!“ :-D

Jinak byly fakt vpoho :) Bylo to fakt dost humorné, seděli jsme na té „čtyřce“ v trolejbusu a kecali v EN :D Lidé na nás koukali tak divně :-D

lidi závidí 8-)

Já vím, proto jsem taky mluvil co nejvíce nahlas :-D :-D :-D Vím, jsem hroznej :-D

já to vždycky vidím taky,když s někým mluvíš v en,tak lidi na tebe koukaj,jak kdyby si spadnul z marsu :-)

Jn, ale mladší už si zvykaj… jen ty starší generace občas netuší… :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.