Ne, vývoj takové věci zabere čas. Obzvláště když na něm pracuje jeden programátor.
Ne, vývoj takové věci zabere čas. Obzvláště když na něm pracuje jeden programátor.
Jasne,urcite je to spousta prace.A vyhledovy termin?Do konce roku?
Samozřejmě bychom rádi stihli předvánoční trh, ale uvidíme.
stale nic?tady v Anglii uz jsou skoro Vanoce…
ještě je to hodně práce. Až to bude, dáme vědět.
Dobrý deň ja som si u vás začiatkom roka kúpil Smart tests a nedávno som mal poruchu na počítači. Teraz je všetko v poriadku len musím do smart testu zadať kód a tie kódy už nemám. Chcem sa spýtať či vás môžem nejako kontaktovať a dať vám osobné údaje aj tiež, aby ste si to mohli overiť. Dakujem.
Ak je možné môžete ma kvôli Smart testu kontaktovať na adresu: petertaraj@zoznam.sk
napište na info@vitware.cz, je potřeba vaše jméno a emailovou adresu, ze které jste to objednával. Pak budu moct vaše číslo vyhledat a poslat Vám ho.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik má v této fázi program language lab dostupných lekcí protože jsem si software nainstalovala a načetlo se mi jich 300, když jsem nějaké téma chtěla dělat, tak mi to psalo hlášku o nějaké chybě. Tak jsem to přeinstalovala. Nyní mi to jde spustit ale mám dostupných lekcí jen cca 106. Děkuju za odpověď PS: při té první instalaci mi všechno ostatní šlo to jest hry, spelování, slovník. Pouze ty lekce my nešli otevřít.
To tady nevyřešíme, kdyžtak se obraťte na mail info@vitware.cz
Jinak lekce nejsou většinou vidět všechny, záleží, jak máte nastavený fitr. Normálně jsou tam jakési ‚non-textbook‘ lekce, tedy ty obecné. Ve filtru si ale můžete nastavit zobrazování např. lekcí z učebnic, lekcí z Help for English apod.
tak jak?myslim,ze by se hodilo vedet,zda muzeme s tim programem pocitat jako se super vanocnim darkem nebo se to proste nestihne :
Určitě se to nestihne. Kdyby ano, už dávno bychom to inzerovali oficiální cestou. Trpělivost… takovéhle věci nerostou samy.
Chtěl bych se zeptat jak to bude s kompatibilitou lekcí jednotlivých verzí? Když jsem už vytvořil pár vlastních ve starém LL a budu chtít přejít na novější, jestli půjde ty lekce importovat nebo je budu muset napsat znovu?
je tam funkce importu ze starého LL.
dobry den, testy jsou skvely.ale mohly by se nektere udelat jako souhrn. protoze kdyz je to test na sloveso napr. „put“, tak pak uz jen premyslim nad predlozkou. ale nekdy mam problemy zvolit samotne sloveso.snad mi rozumite. take off- set off.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.