Help for English

Sraz Help for English

Jak říkám,můžu dodat jen podklady… :)

Těch 24 je konečný počet? Já mám doma taky určitě takový ty visačky do kterých se zasune papír s vizitkou. Zkusím je najít, estli jich je tolik, Georgia by je nemusela posílat;)

Teda pokud me nedojde toner tak to vytisknu, akorat bych musela vedet jak velky mam ty karticky udelat jestli 88×56 mm se do tech visacek vejde

ANo, měl by to být konečný počet. Prý se nás tam vejde tak 25, říkal vedoucí pizzerie.

Tak to je v haji, me musite minimalne pocitat za dva lidi, to vite prumerna lvice, ma cca 150 kg :-)

Hm a to se teda asi moc nenajíš… lvi asi pizzu moc nemusí :-D

no snad nejaky lidi prijedou :-)

2 LionessaCZ: opravdu je to bila volavka :-D a blbe napsana :-D akorat zdaleka nejsem tak eligantni jako ona a neumim litat, ale docela dobre skrehotam, ale Marek to drevo nebere, takze to ani neuslysite :-D Timto se moc omlouvam, ze jsem neodpovedela drive!

a co se tyce jmenovek, ja jsem docela slepa a pokud me uvidite civet nekomu na prsa, tak si budete myslet, ze jsem divna :-D Ja su za triko!

2 Casmoredius: :shock: No jo to me nenapadlo, ze na tech jmenovkach nic neuvidim :-D, vy jste hlavicka, no nevadi, staci drzet kontrol a otacet koleckem mysi, to vetsinou zabere :-)

jo a jeste to Casmoredius: ale jinak v pohode ja stejne zadny prsa nemam :-D

Čaute lidi, už se opravdu těším na sraz. Není tady někdo ze Severu? Konkrétně Liberec, Jablonec.. Nechci jet sám :-D A ohledně ubytování.. Jaká je teda nejlepší varianta? (kde je ubytovaná většina :-) ) díky

Tak visaček mám dostatek, vzal na sebe někdo výrobu vizitek? Nebo by si ji mohl vytiskonut každý sám a kdo nemá visačku ať mi napíše, vzala bych je s sebou;)

Když jsme u toho, co vzít s sebou na sraz… neměli byste někdo zájem o film BATTLESTAR GALACTICA: RAZOR ? Je novej, jen jednou přehranej. Zbavuju se ho proto, že když jsem si koupil čtvrtou sérii, ten film tam byl taky. Takže ho mám dvakrát. V případě zájmu věnuji za symbolickou cenu – za pivo. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.