Help for English

Sraz Help for English

budou se za domácí úkol rozdávat aj známky? :-D

Údajně jen dobrý pocit :)

to Casmoredius: Jenom nerikej. Kdovi kde jsi litala :-) .

to McKay: Jak se rozdava dobry pocit? :-)

Taky jsem moc rád, že jsem se s vámi všemi viděl.
Super bylo např. sledovat Wěrku, jak Markovi pořád vykala :-).
Potěšilo mě, kolik dorazilo účastníků, kteří vzhledem ke svému věku museli zůstat u nealko. Váše radost ze setkání z vás přímo sálala :-). Fandím vám, ať se daří, a těším se na příští příležitost vidět se a popovídat si.

Mimochodem, přiznejte se. Kdo jste, podobně jako já, propásnul včerejší soutěžní otázku? :-)

Není to myšleno, že ho dostaneš :) ale že ho budeš mít, když napíšeš zprávu o srazu :)

Random: Já jo, ale už to tolik neřeším, protože jsem si Gossip girl objednal z amazonu k narozkam :)

To: Hum4nfrog
Nezemřít v Pardubicích? 8-) Taková urážka, tsss!!! :-D
To: all
Jinak musím sdílet nadšení a radost ze setkání, bylo to velmi přínosné a velmi příjemné a rozhodně se těším na nějaký ten další sraz, který už bude mimo mou domovinu, takže tam budu přespávat já a můžeme to táhnout nekonečně dlouho:)
btw: Ten úkol…to bude jeden článek kde budou příspěvky všech nebo každý jedinec vyfasuje jeden článek? Já abych věděl jak dlouhý asi…

Jo a ještě dotaz…nebudou někde k dispozici fotky? Teda viděl jsem s foťákem jen seqwence a isenstar, ale i tak??? :idea:

Mě by se líbil dlouhý článek, kde by každého úkol byl proložený jednou fotkou. Já to moc dlouhé nemám, asi tak 20 – 30 vět? Těžko říct.

to Marek Vondruska: Pockej az to bude v Plzni co budes rikat :-D

Nevim co tu kluci resite nejdelsi clanky pise Roman, ale mozna ze to posle Markovi jako video :-D , vid Romane?

Pořád ty videolekce… to se asi nestane… já bych se střašně styděl :-)
Já psát článek o srazu nebudu. Dobrý pocit už mám …z dnešního článku o nákupu DVD. To byla strašná fuška :-)

Roman Svozílek:
Tak by jsi si dal třeba dvě na kuráž a bylo by po studu. :-D

No, já jsem takhle ‚potrhlý‘ i za střízliva. Moji studenti by mohli vyprávět :-)
Ale asi bych se nevešel do záběru :-)

A co sirokouhly film :-)

Když nad tím tak přemýšlím, tak už jsem asi pochopil, proč má Roman tak dlouhý a obsáhlý články-jeho písemný projev je totiž přímo úměrný projevu mluvenému tzn. že „srazáci“ vědí o čem mluvím :-D :-D :-D

No a ty videolekce, to by si Roman asi musel najmout nějakýho kameramana, kterej by s ním stíhal, ptž. se svým tempem by vysvětloval něco na jedné straně pokoje, za chvilku by se mu něco nelíbilo tak by letěl zase na druhou stranu, no a do toho ty gesta… Bylo by to asi náročné :-D :-D :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.