Help for English

Sraz Help for English

Jo, taky mě to napadlo. Podzim v Praze :-)
Mohli byste se podívat do Luxoru, koupit nějaký učebnice a knihy :-)
Pak nějaký památky, no a pak sraz :-)
Už jsem přemýšlel, kde by to mohlo být… :-)

Jj, sehnal bys nám hotel… :-D :-D
Luxor? Tam prodávají luxéry? :-) :?

V Praze leda Hotel u Svozílka a zadarmo! :-D

Taky mě to napadlo :-D Sebereme spacáky a hurá ke Svozílkům :-D

Luxor je obrovské knihkupectví.
Sehnat hotel? Pro 25 lidí? To si nejsem moc jistej.
Ale určitě pak budu moct něco zjistit.
Hele, vždyť teď jeden sraz proběhl, aby se ti to nepřejedlo :-)

JJ, ale požaduji alespoň snídani do postele, jinak tam nejdu. :-D

Hm, tak garsonky nejsou stavěny pro více než 2 lidi… :oops:

Já také nevidím důvod proč to rozdělovat na roky, Vždyť kdo by chtěl, by přijel dnes a příště ne a pak zase příště jo…Náhodou blízko už zmíněného Nového Jičína je jeden moc milý kemp, kde je dost chatek, prostor pro opékání v krbu, na táboráku, v blízkosti bazén, hřiště, lesy, houby, a milí lidé, ale je fakt, že Prahu bych brala také.Ale to je jen plánování a ještě jste nezavršili setkání v Pardubicích. A já jsem STRAŠNÉ zvědavá.Tak pište, pište…

:-D Just kidding :-D
Tak pro pražáky nemusš nic shánět, ani pro plzenáky ( :D japato? :-D:-)

Seqwence:
a ty pivo nepiješ vůbec, jo? Nebo si nechtěl kvůli věku, aby to nevypadalo, že Marek dělá alkoholické srazy pro nezletilé? :)

Já abych se přiznal byl docela překvapený, když jsme si tam na začátku objednali pití a já jediný s Randomem pivo. Ale pak si dal i Marek, přišel Roman s Lioness a Žabákem a už jsem se necítil tak … jiný. :-D

georgia: já myslím, že to Marek brzo vydá jako článek.
Myslím domácí úkoly těch, kteří dorazili :-)
To pak bude počteníčko :-)

Pilda: Neuražte se, ale já pivo moc nemusím, ehm :-) Když už tak třeba k jídlu, nebo po :)

seqwence:
aha, tak ti tam příště koupím pizzu, rozdělím na 8 částí a bude to. :-D

Já ale nejsem blondýna :-D

Pildo a ty veris, ze tam byl Seqwence osobne a ne jeho mladsi bracha :-D Ja si nemuzu pomoc ale na te fotce je mu o dva roky vic nez ve skutecnosti.

Seqwence a to maji jako Plzenaci jet v noci domu nebo co :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.