Help for English

Sraz Help for English

:-D :?:

you know what ? i got so many virtual friends to speak and learn with …that i do not need using English as a second language on the train or on the bus…

Do you if think that 20 dollars is not enough

OK all right what do you actually want to do ?

A sakra. Jsem velkej mimozemšťan, ale tohle je mimo moje chápání. To je jinej rozměr:-)

Nene, já taky vůbec nechápu, co to má znamenat. Rozhodl jsem se to ale jen tiše ignorovat.

ppooler je na hfe už docela dlouho :) ale tohle jsem z jeho strany teda nečekal :D

tady se mi zdá,že ppooler buď moc oslavoval,nebo si to prostě nedovedu logicky vysvětlit 8-)

Možná utekl z Běřkovic. Fakt extrém… :shock: :-D

Ahoj nadšenci těchto stránek, těším se na naše setkání v Pardubicích.

Dneska jsem poslal tu zálohu, takže zítra by to tam mělo být. Akorát jsem nějak přehlédl tu podivnou machinaci s těma nulama u variabilního symbolu… To moje ID by ale mělo stačit, ne? Moc to nechápu, snad to bude v pořádku. Kdyby ne, tak mohu doložit nějaký screen z výpisu účtu, nebo něco podobného. :-)

Příští týden si už musím konečně najít čas, abych skočila do banky… :oops:

:-D Já tenhle link sleduju ! Závidím Vám , ale zároveň si říkám proboha, co bys tam mezi těmi nádhernými, mladými lidmi dělala?
Přeju Vám krásné setkání, nesmíte zapomenout i na ty, kteří Vás sledují zpovzdálí.Doufám, že návrh na foto ze setkání projde. Jsem zvědavá, kdo se toho ujme.A protože pravděpodobně budu v dobé setkání v nemocnici, ráda bych, když se vrátím, našla ohlasy ,STRAŠNĚ VÁM FANDÍM AHOJ GEORGIA.

to Georgia: Nebojte, každý určitě přidá něco k dobru :-)
A možná bude i nějaký článek s fotkama, takže budete alespoň zprostředkovaně vědět, jak to probíhalo :-)

určitě budou fotky,jak řekl ppooler: můžeme se tam vyfotit nejmodernejšími telefony typu Noka N-100 :-D

Nj, ale aby pak měla Georgia ještě nějakou motivaci příště přijet. :-D

Já bych to s tím focením moc nedramatizoval. Nerad se fotím, neumím se tvářit a jsem nefotogenický. Leda, že bych se ujal toho focení. :-D

Já si asi foťák brát budu, ale zklamu vás, Nokia N100 to nebude :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.