:
you know what ? i got so many virtual friends to speak and learn with …that i do not need using English as a second language on the train or on the bus…
Do you if think that 20 dollars is not enough
OK all right what do you actually want to do ?
A sakra. Jsem velkej mimozemšťan, ale tohle je mimo moje chápání. To je jinej rozměr:-)
Nene, já taky vůbec nechápu, co to má znamenat. Rozhodl jsem se to ale jen tiše ignorovat.
ppooler je na hfe už docela dlouho ale tohle jsem z jeho strany teda nečekal
tady se mi zdá,že ppooler buď moc oslavoval,nebo si to prostě nedovedu logicky vysvětlit
Možná utekl z Běřkovic. Fakt extrém…
Ahoj nadšenci těchto stránek, těším se na naše setkání v Pardubicích.
Dneska jsem poslal tu zálohu, takže zítra by to tam mělo být. Akorát jsem nějak přehlédl tu podivnou machinaci s těma nulama u variabilního symbolu… To moje ID by ale mělo stačit, ne? Moc to nechápu, snad to bude v pořádku. Kdyby ne, tak mohu doložit nějaký screen z výpisu účtu, nebo něco podobného.
Příští týden si už musím konečně najít čas, abych skočila do banky…
Já tenhle
link sleduju ! Závidím Vám , ale zároveň si říkám proboha, co bys tam
mezi těmi nádhernými, mladými lidmi dělala?
Přeju Vám krásné setkání, nesmíte zapomenout i na ty, kteří Vás
sledují zpovzdálí.Doufám, že návrh na foto ze setkání projde. Jsem
zvědavá, kdo se toho ujme.A protože pravděpodobně budu v dobé setkání
v nemocnici, ráda bych, když se vrátím, našla ohlasy ,STRAŠNĚ VÁM
FANDÍM AHOJ GEORGIA.
to Georgia: Nebojte, každý určitě přidá něco k dobru
A možná bude i nějaký článek s fotkama, takže budete alespoň
zprostředkovaně vědět, jak to probíhalo
určitě budou fotky,jak řekl ppooler: můžeme se tam vyfotit nejmodernejšími telefony typu Noka N-100
Nj, ale aby pak měla Georgia ještě nějakou motivaci příště přijet.
Já bych to s tím focením moc nedramatizoval. Nerad se fotím, neumím se tvářit a jsem nefotogenický. Leda, že bych se ujal toho focení.
Já si asi foťák brát budu, ale zklamu vás, Nokia N100 to nebude
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.