Help for English

Sraz Help for English

Zařizovat místo půjdu až tento týden. Počet přihlášených, kteří zaplatili zálohu je 20. Plus mínus, ještě předpokládám, že pár plateb přijde. Budu tedy zařizovat pro cca 30 lidí.

Pár tipů mám. Ale ještě se uvidí. Seznam přihlášených sem dám hned, jak bude kompletní.

• KOuří se tam?
    • Já etda doufám, že ne :-D

Tady je seznam těch, kteří zatím poslali přihlášku a jejich platba přišla na účet:

Random
Honyk
McKay
Lamice27
Roman Svozílek
Roman298
LionessCZ + Hum4nfrog
???
Littlewolf
Isenstar
Frostpako
Wěrka
SimiKuku
Casmoredius
Pilda
h.helen
drobs
Marek Vít
Petr Hudík
Jana Skřivánková
Marius2

Pokud na seznamu nejste, ještě nepřišla záloha. Tam, kde jsou ty otazníky, tam jste poslali peníze bez variabilního symbolu. Kdo z vás to byl, přihlaste se, ať to můžeme dopátrat.

To pořád nepřišlo? Jéje, budu na to muset mrknout :-)

SEQWENCE: A nejsi to ty, kdo to poslal bez variabilního symbolu?

Taky se na to budu muset mrknout, zvláštní, že to ode mě ještě nepřišlo. Variabilní symbol jsem uváděl.

Néé, sory, já neumím COPY + PASTE. Vypadla mi tři jména:
Random
Honyk
McKay

Takže McKay, je to v poho.

Ok, mě to právě přišlo divný, když jsem to posílal před týdnem :) uff

Ne, já stoprocentně dával VS… Ale je pravda, že se mi pak objevila stránka s nápisem Spojení přerušeno… To je právě to, že nevím jestli se to poslalo nebo ne :-( :-D

Pokud jsi to posilal pres internet tak preci vidis v bance odesle platby?

Koukni na výpis, jestli částka odešla nebo ne. To je nejjistější. :-) Mám ale číslo účtu, ze kterého to přišlo. Takže mi třeba pošli soukromou zprávou to číslo, ať to můžu zkontrolovat.

Oops, to mě nenapadlo… tak v historii plateb nic není, tak to jdu rychle poslat.. ajéje, snad mi to Marek uzná..

Ale to víš že jo. :-)

A už tedy alespoň plánujete, kde by to mohlo být a co tam točej? :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.