Zdravím, potřebovala bych poradit. Na začátku září jedu na 10 měsíců studovat přes Erasmus do Dánska. Ve druháku na VS. Prijde mi to nej,jet ve druháku. Moje angličtina je dosti katastrofální. Respektive já se domluvim-relativne, ale gramatika, to je absolutní tragedie:(. Puvodne jsem měla jen na prazdniny jako au-pair do ciziny.(tudiz jsem byla zcela v klidu). Predpokladala jsem, ze tady se do ta aj dostanu a pak v dansku to sice bude tezke, ale uz ne tolik. Muj au pair pobyt, ale bohuzel doslova zkrachoval a ja jsem ted odkazana na leto v cechach. moznost ze bych jela jinak do zahraničí neni, k dispozici mám tak 5 tisíc:(. Kdyz ctu na netu neco v aj (kdyz si zarizuju ten pobyt v dansku). tak musim vzdy s kamaradkou, protoze si proste nejsem uplne jista co tam je. navic ve skole si pripadam jak blb, mame tam tolik lidi, co uz studovali na stredni nekde v zahranici a ja si fakt pripadam jako debil:(. Tedka pres prazdniny, teda musim proste udelat temer nemozne. Napada me nejaky letni intenzivni kurz aj, ale to chce neco od nekoho uz ozkousene? jaké maté další typy a rady, abych pak v dánsku nebrecela nad svoji blbosti . Predem vám moc dekuju!!!