Dneska se mi stala podivná věc. Spal jsem a zdál se mi sen v angličtině:-D Ale už si nepamatuju o čem byl… Stalo se Vám to někdy?
Dneska se mi stala podivná věc. Spal jsem a zdál se mi sen v angličtině:-D Ale už si nepamatuju o čem byl… Stalo se Vám to někdy?
mockrát, jednou se mi ve snu objevilo nejaky neznamy slovicko tak jsem si ho po probuzeni hledal ve slovniku
Mi se to stává občas, naposledy minulý týden. V neděli odlétam do zěmě, kde budu používat angličtinu. Myslím, že i v noci se bez ni neobejdu.
Mě se to stalo jednou Někde jsem myslím četl, že když poprvé se vám zdá sen v angličtině, výrazně jste se zlepšili…
jo taky se mi to stalo – že sem si nemohla vzpomenout na nějaký slovíčko při písemce ve škole. Anebo se mi zdá, že s někým mluvím anglicky..ale to se tomu mozku v tu chvíli vůbec nechce přemýšlet nad slovíčkama, takže z toho většinou nic není no ale celkově je to hodně zajímavý zajímalo by mě, když bych se třeba odstěhovala do ciziny a češtinu tak často nepoužívala, jestli by se mi postupem času začaly zdát sny v tom jazyce
Tak mně se to stalo asi jednou. Zdálo se mi, že jsem v Itálii a neuměla jsem latinsky (to mi asi nedošlo, že se tam mluví italsky ), takže jsem zkoušela mluvit anglicky. Ale jestli se mi to dařilo, to si moc nepamatuju..
to Lara2 : Ano to je pravda a vím to ze spolehlivého zdroje. Před lety můj bratr emigroval a zakotvil v Německu. Po dvaceti letech, kdy jsme se potkali mi říkal, že se mu zdají sny jenom! v němčině.Tenkrát mi to připadalo dost divné, Ale jestli je pravda co říká McKay, tak to se budu těšit na svůj první sen v angličtině.
Mě se zdál normální příběh, už nevím přesně o čem byl, myslím,
že jsem se seznámil na škole s nějakou holkou… Ale všechna konverzace
byla v angličtině, používal jsem myslím i slovíčka o kterých ani
nevím, že bych je uměl a rozuměl jsem myslím!
4 McKay: No já se teď už měsíc začal pravidelně učit denodenně, a
docela intenzivně, tak snad je to pravda
Mě se jednou zdál sen, že jsem s dětmi někde ve Skotsku, je tam hrozná zima a prší a bloudíme. Když konečně dorazíme do nějaké trochu civilizované oblasti, tak jdu ke stánku a anglicky kupuju dětem teplé kakao. Ale paní mi odpověděla, že vařit dvě kakaa se jí nevyplatí, že bych jich musela objednat aspoň 40 No jo Skoti…
Nestrašte, za dva roky bych se tam rád podíval. Jak to vypadá tak budu muset našetřit více než jsem očekával.
No radši buďte připraven
Ale aspoň Vás potěším tím, že první pomoc tam je zdarma Kamarádce tam transportovali manžela vrtulníkem, ošetřili ho, i léky mu dali na cestu a vše zdarma. Ale žádný úraz Vám samozřejmě nepřeju.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.