Chtěla jsem se zeptat, jestli s tímto oborem tady nemá někdo zkušenost a nemohl by se se mnou podělit o pár užitečných tipů jak to tam chodí, jací jsou profesoři apod.? Děkuju moc
Chtěla jsem se zeptat, jestli s tímto oborem tady nemá někdo zkušenost a nemohl by se se mnou podělit o pár užitečných tipů jak to tam chodí, jací jsou profesoři apod.? Děkuju moc
Už se těšíte?
Těším se, ale bojím, že hlavně organizace 1.ročníku bude silně zmatená, na ostatních fakultách mají kamarádky málem rozvrh a já ještě ani nevím, jaké mám povinné předměty a co konkrétně si na který semestr mám zapsat … :/
Ahoj, nemam zkusenost primo s anglistikou. Mam vystudovanou francouzstinu na teto VS. Mozne to bude podobne, mozna ne. Ale filda vzdy byvala ponekud nonkonformni a rozhodne v srpnu jsme tedy rozvrh nemeli. Co ja vim, oproti jinym skolam jsme i zacinali pozdeji, nekdy az v rijnu. Ale rozvrh jsme nakonec vzdy meli a i jsme se ucili:-)) , takze fakt myslim, ze nemusis mit obavy. Tohle neni VSE…Ja ted treba studuju dalkove Aj na pedaku a ani nevime, kdy nam zacne akademicky rok a ktery den v tydnu se budeme ucit. A pocitam, ze driv nez nekdy v zari to vedet nebudem. Chce to trpelivost…
To sice ano, ale když si člověk dle toho musí zařídit brigádu a to už v září, kdy ani neví rozvrh, tak je to blbý …
To s tebou souhlasim, ale s tim asi moc nenadelas. Vis aspon, kdy zacina akademicky rok? Me se to ted taky moc nelibi, mam vyuku jednou za crtnact dni a taky potrebuju vedet , ktery den, kvuli hlidani deti a krouzkum, ale bohuzel, kvuli me katedra do prace v srpnu nepujde.:-(
29.9. začíná na FF akademický rok, ale máme až do nějak do 30.10. na zapsání předmětů, což pro mě z gymplu zní úžasně divně, jako kdyby se tam první měsíc nemělo nic dít …
To je holt vysoká…taky jdu teď do prváku, ale na PF UK. Co se týče povinných předmětů, jsou na IS is.cuni.cz – předměty – prohlížení dle oborů/plánů…Budu držet palce, jestli budu stíhat PF, tak si příští rok ještě vezmu i FF – anglistiku amerikanistiku.
Buďte rádi, že už víte co budete studovat, mě to rozhodování teprve čeká, letos maturuju
No, hlavně si dobře vyber…já jsem takový all-rounder, takže ve výsledku jsem nevěděl jestli mám jít na právničinu, anglistiku, fyzioteriapii/lékařství, teoretickou fyziku nebo počítačovou grafiku…tak tenhle rok si to vyzkouším a uvidíme, jak se mi to bude líbit
mám dotaz,vy to tady máte určitě zkouklý.dá se dělat někde anglistika,amerikanistika dálkově?
FF MU Brno
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.