Help for English

smart tests

koupil jsem si smart tests a nespolupracuje mi s vistou. musím používat xp a tam mi funguje normálně. tak nevím. je to sice komplikace ale čert to vem. spíš bych se chtěl zeptat jestli by šlo na help for english označovat testy které jsou případně nejsou na smart tests.

Testy jsou označené, pod každým testem je ikona Smart tests a je tu napsáno „tento test je součástí výukového programu…“
Popisovala jsem to v předcházejícím topiku „Testy“
Ještě jak tu někde p. Vít uvedl, do Smart tests jsou zařazovány pouze testy, jejichž autorem je on sám. Tedy ne třeba testy p. Svozílka.
Vždy, když si otevřu Smart test, najedu si na aktualizace, kliknu aktualizovat a nové testy mi tam „naskáčou“ :-D

Smart Tests normálně pod Win Vista funguje. Problém tedy nebude v systému ale jinde. Specifikujte, co znamená „nespolupracuje“, od toho se odpíchnem.

pokusím se otevřít stažený soubor xxxxxxxxxxx.exe po přijetí licenčních podmínek mi vyskočí nelze otevřít soubor pro zápis a jeho jméno. dám přeskočit další soubor také nejde. stáhl jsem soubor znova opět nejde, odinstaloval jsem demo, zase nic, používám legální vista, verze nullsoft install system 2.38 . v xp v záložním počítači to fungovalo napoprvé demo mi fungovalo napoprvé. tak už jsem na něco přišel. změnil jsem adresu uložení na plocha a otevřelo se mi to, bohužel mohu spustit pouze gramatiku a to jen jednou. po pokusu o otevření testu nebo o opakované zkoušení gramatiky program ohlásí chybu a spadne.

klikněte na instalátor pravým tlačítkem a zvolte „otevřít jako správce“ nebo „spustit jako správce“. Pak už to půjde.

klikám na co jde a je to pořád stejné. změnil jsem předchozí zprávu. přečtěte si ji znova. nemám čas schopnosti ani náladu hledat chybu. potřebuju program který je pro člověka který umí spustit počítač a podle dema jsem myslel že to tak je.

v pátek nebo v sobotu tu budu mít člověka který studuje it tak vám napíšu víc

Teď to spolu neřešme. na xp mi to funguje budu to používat tam. možná ja chyba na mé straně, možná by pomohla opětovná instalace dema. děkuju vám za vaši snahu.

opětovná instalace dema určitě nepomůže… když jste demo odinstalovával, bylo to před nebo po instalaci plné verze?

Ve Vistách určitě problém není, myslím, že velké procento našich zákazníků Visty používá normálně a Smart Tests na nich běží bez problémů. Kdyby se něco takového objevovalo plošně, už dávno bychom to vyřešili. Program je v prodeji již asi rok a půl.

stahoval jsem několikrát před i po. napadlo mě možná někdy se může objevit aktualizace os která může změnit použití už se mi stalo že prográmek nešel stáhnout ačkoli se starší verzí os šel.

Chatnick:
já bych to tipoval na to, že máte jak se říká zaprasený systém a na ten je nejlepší formát disku nová instalace systému. Uvidíte jestli s tím něco udělá ten váš kamarád.

Já osobně bych ale asi upgradoval na Win7 s těma problémy nejsou vůbec. Přechod z Vist není moc drahá záležitost. Ale to už trochu odbíhám… :)

měli jste samozřejmě pravdu chyba byla na mém počítači. stačila ta nejjednodušší věc která se dá udělat. restartovat počítač. tak se prosím omlouvám a jestli s tím souhlasíte smažte tuto diskusi.

vadí mi na smart test několik maličkostí. nepřišel jsem na to jak změnit heslo a jak nastavit filtr tak aby zůstal nastaven déle než na jeden test, líbilo by se mi kdyby šly testy vyřadit z výuky a ještě kdyby u testu byl název i při řešení. bylo super kdyby se dalo přímo z testu dostat na diskusi na hfe. netuším jestli je to technicky možné ale možná na nové verzi až bude.

Děkujeme za připomínky.

Tyto návrhy zvážíme a případně začleníme do další verze.

Za ty návrhy chatnicka bych se rád také přimluvil. Také mi to tam dost chybí. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.