Help for English

smart tests

Mam 64 bitove Visty a bezi to i na nich bez problemu.
Jinak se mi Smart Test zatim fakt libi. Moc se mi libi rezim „gramatika“ kdy se davaji otazky ze vseho. Nikdy jsem si nemohl vybrat ktery test si vlastne dat a takhle je to vyreseno.
Chtel bych se zeptat na algoritmus vybirani otazek. Udelal jsem jich zatim asi jenom 400 ale prez polovinu je jich z Intermediate, pricemz Starter jenom 2× Upper 21×. Je to vybirano nahodne, nebo to nejak odhaduje uroven?
Jedinou nevyhodu zatim vidim asi jenom v tom ze mi timhle tempem otazky asi brzy dojdou :-)

Mně nejvíc vadí.že u gramatikly je všechno dohromady, některé otázky jsou pro větší level a pak to dopadá tak že to vzdám, aniž by se mi obrázek objevil celý. Přivítala bych, kdyby i sekce gramatika byla rozdělena podle úrovní.

ono je to tak, že program sám začíná jednoduchými otázkami… takže když jste na úrovni ELEMENTARY tak to na složitější otázky přejde až když je všechny projdete.

Ale je jasné, že když si vyberete nějaký okruh gramatiky, kde těch otázek pro méně pokročilé není moc, tak to skočí na ty těžší dříve.

Jo já jsem to pochopila a tohle není kritika, jen postesknutí. Prostě jak mi padne otázka,které nerozumím, tak to radši vypnu a pokračuji dál u jiného okruhu. Někdy mne to štve, ale holt se musím učit. Smiřuje mne jen to, že otázky jsou vysvětleny, takže se aspoň poučím i když ještě nevím, o čem je řeč, ale jako samouk lovím a pak si hledám knihy a internet, abych zjistila co to vlastně řeším.
Ale v každém případě nedám na Smart tests dopustit.Je to super program a bude mne hodně provázet angličtinou.

No me se to hrozne libi na opakovani gramatiky a vlastne i jeji uceni. Mame Smart Tests 10 dni a za tu dobu jsem delal jenom gramatiku-gramaticke jevy. Ukrutne mi vyhovyje ze program strida gramatiku uplne ze vseho. Na HFE jsem se tak nejak neprinutil k tomu abych delal elementary testy a tady mi je to dava aniz o nich vim. Zajimave je jak program vybira otazky (viz muj prispevek vyse). Zatim je skore Starter 5×, Elementary 124×, Pre-I 131×, Intermediate 562×, Upper-I 69×. Musim se priznat ze je tenhle program pro me trochu navykovy a menuzu se od nej zatim odehnat. Hraju si takovou hru kolik udelam obrazku v rade bez chyby. Ale uznavam ze v pripade nizkych skore musi byt tenhe system frustrujici. Staci abych si vybavil svoje pokusy s francouzstinou – sebevedomi hodne pod bodem mrazu…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.