minulé setkání jsem prošvihla kvůli svatbě bratrance takže bych byla pro nějaké další, myslím, že případná 500 by se dala skousnout, zvlášť výměnou za zajímavý zážitek, byla bych ale spíš pro Prahu
minulé setkání jsem prošvihla kvůli svatbě bratrance takže bych byla pro nějaké další, myslím, že případná 500 by se dala skousnout, zvlášť výměnou za zajímavý zážitek, byla bych ale spíš pro Prahu
omlouvám se za zpoždění, také se přidávám ke srazu, 500 najdu
Ok, já začnu pomalu zařizovat.
Předběžně datum vypadá sobota 13. března.
hooodně dobré! tj přesně 34 roku od prvního setkání!! jinak vyhrály pardubice žj?
3/4
ještě se uvidí. S Mattem teď jednám o datu, buď 13 a nebo 20. března. Až budu vědět na tuty, budu přemýšlet o místu. Ale ano, asi to zase budou Pardubice… není v mých silách jezdit to zařizovat někam jinam.
pochopil jsem, že to nebylo 34 roků… ale chcíli mi to trvalo.
ne jako já tam měla lomítko, ale na druhou stranu a ono to asi nezná takový znak, pak jsme na to koukala a uvědomila jsem si, že i bez toho lomítka to ‚dává‘ smysl
osobně bych byla asi vždycky pro pardubice, protože to je jakoby
‚Markovo‘ město, přijde mi to milé a symbolické, že sraz je v místě,
kde Marek učí a zná to tam a tak,
hnedka je to složitější to zařizovat jinde, to by se o to musel
někdo…no pomoct nebo si to vzít na starost
Dobrý večer, jsem na HFE denně, jsou moje číslo1,na stará kolena jsem propadla AJ, učím se teprve rok,mám LL i Smart test, ale na forum nechodím, našla jsem sraz jen náhodou, opravdu by to chtělo nějaký článeček. Jinak děkuji moc za vše, Marek je nejlepší a pokusím se přijet
To jeproto, že je to stále jen ve fázi CO KDYBY. Článek bude až když to bude konkrétnější.
Bleskurychlá reakce Se mnou můžete počítat,z Prahy k vám jezdí vlak, tak to zvládnu
jsem silně PRO… vyhovuje mi ten termín 13. března, 20.3. bych mohl taky, ale musel bych se v noci vrátit do Plzně
Bohužel mě teď zavalily starosti a práce, takže se organizaci nemůžu věnovat. Březnový termín tedy padá. S Mattem jsem mluvil, pokusíme se něco vymyslet na podzim.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.