Konecne je ze me kocka, teda ja mam fousky . Nekde jsem tu narazila na Honyka, ten ma taky peknou drbu .
Konecne je ze me kocka, teda ja mam fousky . Nekde jsem tu narazila na Honyka, ten ma taky peknou drbu .
Nebo Roman298 je taky dobrej
i Eowyn se mi líbí a Dipsíkovi to moc sluší. Lamice je opravdu jako ďábel a Hum4nfrog si polepšil
Moji favorité jsou hlavně Hum4nfrog, Eowyn a tomasnovella. Dipsík se také moc povedl. Good work!
Mě se líbí Honza (McK) TO taky nemá chybu ta rtěnka
Mně se líbí celá stránka, to je přehlídka!!!
Petr Hudík
Jen se mi smějte!
Dipsík vypadá moc roztomile a Roman298 mě rozsekal Fakt moc pěkná práce!
nooo všichni tady píšou, jak si toho hnedka všimli, jak koukali, co to jee, a já nic! jsem se koukla na tu soutěž a pak na komentáře a až tam jsem se dočetla něco o Markově svatozáři a samozřejmě o tom, jestli to není apríl a tak, tak potom jsem se koukla na toho Marka a najednou jsem viděla ty ostatní, že jsou ‚vytuněné‘ a pak konečně na svouu aaa…
a pilda je taky šílený, ty vlasy!
Myslím, že by si Marek mohl tu svatozář nechat po celý rok, za ty všechny články, který pro nás píše
Jen mi ten ďábel nesedí k Romanovi Svozílkovi
georgia: děkuji, to mám, abych Vás dobře slyšel
Moc pěkná přehlídka, opravdu se bavím
Skvělé. A Roman Svozílek? Ten vyplazený jazyk svědčí o tom, jaké ďábelské a zapeklité články si zase pro nás připraví? Heč? Na 10 stránek strojopisu Tak si to hezky užívejte, já musím do práce, ale večer ještě snad stihnu zkouknout, co přibylo.
Roman je urcite dabel , dabelsky dlouhe clanky a dabelsky dobre
recepty.
Ale Petrovi ty usi moooc slusi .
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.