Tak ten každopádně neznám
Tak ten každopádně neznám
Hm, teda pět stránek komentů za jeden den, to je teda mela.
Já osobně naprosto souhlasím s tím, že sem nepatří obrázky šťsatných (nebo nešťastných) studentů. Těch je všude fakt už dost…
Pokud jde o modrou, ano taky ji mám rád, jako ostatně asi 80% populace, ale proč zrovna modrá? Já sice obecně oranžovou barvu nemusím, ani v oblečení, ani jako doplněk doma, ale tady je to prostě něco jiného. Navíc pro mnohé stačí jen letmý pohled na monitor a díky té barvě ví, že jde o HFE, což mi přijde taky přínosné…
No a poslední věc. Myslím, že tady asi každý tuší, že Marek a Petr Hudík věnují tomuto webu maximum času. Je to charita, kterou dělají zdarma ve volném čase a přesto to dělají už mnoho let. A je určitě mnoho věcí, které musí s webem řešit, o kterých se běžný uživatel ani nedozví.
Drobné úpravy by možná nebyly na škodu, ale v hledem k tomu, kolik by zabral času, je určitě mnohem lepší věnovat se přínosnějším věcem.
Lioness, paci sa mi tvoj nick, tak nebud agresivna a nepokaz si to u mna. Ja sem davam len nejake navhrhy, ktore ma zaujimaju a pre tieto veci ja mam proste svoje nadsenie. Tak sa nemusis hned rozculovat ked sa tu pokusim niekoho motivovat, hlavne ked to rozhodnutie nezavisi na mne ale hlavne na autoroch a aj na mienke celej tejto spolocnosti. Aj tak som predpokladal ze sa tu zaidne take zmeny nebudu realizivat, ale to nie je jediny dovod preco to sem davam. Okrem toho este aj testujem na vas mentalitu takejto komunity, aby som vedel ako komunikovat s klientom a ako v nom vzbudit zaujem, ak by som sa niekedy zivil webdesignom. Ked sa vam nepacia ludia v headri, tak ste mi len pomohli lebo som sa zasa o vas nieco dozvedel.
McKay, nevem preco by si to tu chcel zamikat alebo preco by sa to malo zvrhnut. Ja to vidim ako normalnu diskusiu. Koho to nezaujima, ten sem nemusi pisat. To ze tu mnohim stupa adrenalin ked ide o nejake tie zmeny, je tiez zaujimavi fenomen.
Okrem toho, na tuto stranku som zacal chodit denne, a ak by som mal nejak podporit tuto stranku tak by som to mohol spravit iba takto, pretoze financii mam sotva pre seba.
nscnsc: Za mou poněkud ne moc dobrou reakci se omlouvám, nemyslel jsem to špatně.
ok, ani ja to nemyslim zle
to Roman: To víš někdo to tu musí oživit, když ty jsi ve staré dobré Anglii. ............ nešťastných studentů , tak jste měli říct hned pokud tam budou nešťastní studenti, tak nemám námitek.
to nscnsc: ........ ale to já si to klidně pokazím.
hh dobre
Já když vidím oranžovou,tak mi prvně napadne HFE.Oranžová to je logo tohoto webu,tak to vnímám já.Je to bez vedlejších rušivých efektů a to tady myslím jde.
Změny bych dělal jen pokud by si to vyžádaly nové funkce. Oranžovou bych neměnil, jde o již zavedenou značku. Já když slyším Ferrari tak mi automaticky naskočí červená, holt byli vždy tak kvalitní že to nemuseli měnit…
........... na tom je zajímavé, že barva pro Ferrari má být žlutá, červená je národní barva italských závodních týmů
Už jsem hlasovala včera, ale ještě se chci vyjádřit konkrétněji.
HFE jsem objevila asi před rokem a stránky na mě také působily jako
běžný blog, určitě jsem při prvním pohledu neočekávala tu kvalitu a
rozmanitost, jakou jsem později nalezla.
Hlasovala jsem pro prostřední možnost, protože nejdůležitější je pro
mne obsah a funkčnost. Vzhled nepovažuji za příliš důležitý, ale pokud
se mám vyjádřit, mohly by být tyhle bezva stránky vizuálně hezčí.
Také jsem se až díky této diskuzi dozvěděla, že ikonka v záhlaví je
záchranný kruh a ne pootevřená ústa, jak jsem si celou dobu myslela.
A ještě chci říct, že mě hrozně těší, že tu není žádná
blikající reklama, která mě šíleně deptá na mnoha jiných stránkách.
Nejhorší je, když je reklama nahoře, vpravo i vlevo – všechny blikají
a každá jiným tempem.
To by mě asi nenapadlo si představit ústa místo kruhu Hezký
To McKay a HanaRT: no já jsem si taky do včerejška myslela, že ten kruh jsou stylizovaná ústa
HanaRT:
proti reklamám doporučuji pokud máš prohlížeč Firefox, nebo Google Chrome
nainstalovat rozšíření AdBlock a AdBlock element hidder. Většiny reklam
tě to zbaví a ty které to neodstraní si pak můžeš odstranit sama
díky tomu.
Já jsem dostala od Englishbooks takový obrázek, který se dal složit a byl to kruh, – pravda – růžovo-šedý – a když se složil, tak to je takový pěkný stojánek třeba na záložky. Myslela jsem, že je to akce od HFE, ale Marek o tom tenkrát nic nevěděl, zajímalo by mne, jestli by se tento pěkný symbol dal pořídit i v té oranžové barvě. Byl skoro úplně totožný s tím kruhem v záhlaví našeho webu. Původně jsem myslela, že je společná akce, ale asi ne. Je to dobrý reklamní nápad.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.