Help for English

Seabase Delta

no, a ty jsem si nechal u těch dveří k ponorce a vraku,abych zbytečně netahal víc věcí. Chtěl jsem mít volnější ruce :-D :-D :-D :-D

Jenda: chce to obout „flippers“

já jsem si to myslel,ale nechtěl jsem si to přiznat.......tak se budu muset vrátit pro flippers :-D :-D ..díky

Já nevím jak má zaměřit raketu. Chce to nějaký číselný údaje-bearing-elevation.Dnes se asi nepohnu.Nějak mě nic nenapadá.

koukám,že tu hraji jenom já.....že by jako vždy poslední?A to ještě nemám dohranou hru Apache gold :oops: :oops: :oops:

Jenda: Přečti si dřívější komentáře, je v nich uvedeno, kde hledat ty číselné údaje. Jinak já jsem Apache gold ještě nezačala ani hrát. Hodně štěstí. Já jsem zatím u houpačky.

napovím ti, jedno číslo zjistíš z teploměru a to druhé je napsané na jednom místě, někde u nějakého výtahu

:shock: :shock: to je mazec…mám pocit,že jsem obklopen Alzheimerem

díky Mandy a Potter :-D :-D :-D

Hurá. Británie je zachráněna.

jenda176: Poslední nejsi. Já už asi 15 minut sedím na začátku
ve vlaku, mam zapnutý pásy a nemám nejmenší tušení jak ten vlak rozjet.

camelie5 – stačí napsat ang. „vlož kartu“.Ale na každé zastávce radši vystup a zkoumej.
Blahopřeji Mandy :-D

Ten poklop ve výtahu č.2 se otevře čím?

Klíčem?

Jenda 176 – kľúčom. Je na na stole v stanici Charlie. šupsom naspät poň.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.