To Mr.Cool – nakrmte koně, švihněte otěžemi a švihejte, dokud Vás indiáni nechytí, pak už jen otevřete oči a můžete pokračovat. (flick the reins)
To Mr.Cool – nakrmte koně, švihněte otěžemi a švihejte, dokud Vás indiáni nechytí, pak už jen otevřete oči a můžete pokračovat. (flick the reins)
Lucie měla na mysli asi hru Seabase Delta. V Apačích se musí nejprve dojet do osady autéct ze stanu… pak už je ovládání klasickými světovými stranami.
jo, jo, celou dobu píšu o Seabase Delta.
Jo , zapoměl jsem Vám poděkovat
Děkuji Vám
jak můžu odplout s kánoí? Pokaždé spadnu do tmy a proberu se u vodopádu
Prosím o radu…u Ten Little Indians jsem neměla problém, úspěšně, celkem brzy jsem dohrála, ale u této hry jsem se zasekla již v teepee…poslouchám indiána, ale netuším jak využít to, o čem zpívá..nějaká rada? Jinak také navštěvuji přípravné kurzy na UPCE, jsou skvělé !!!
lulu-lulu dress white blanket
Änchen: Na kanoi potřebujete dlouhou větev, tou budete pádlovat na druhý břeh. Větev roste na stromě za městem.
lulu-lulu: Ta písnička, co zpívá, je o té jediné věci, které se takový Apač bojí, a to o velkém bílém duchovi. Převlečte se za ducha (přehoďte si přikrývku přes hlavu).
Jsem rád, že se Vám moje kurzy na UPCE líbí. Snad se budeme příští rok potkávat. Ale abyste pak nelitovala.
no jasně, já zkoušela vytvoř ze sebe ducha, udělej ducha, hoď na sebe deku, ale obléknout si ji mě nenapadlo.. moc díky Ännchen i Markovi…a k tomu příštímu roku – už se bojím…
tak jsem se snažila obléknout a nejde to
např. PUT ON THE BLANKET, PUT THE BLANKET OVER YOUR HEAD, WEAR THE BLANKET apod.
jo, už to je moc díky
Dobrý den,
můžete prosím naznačit, jak zahnat aligátora. Nějak se nemůžu hnout
dál.
Děkuji
Ukažte mu něco, co mu nažene strach.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.