Help for English

Seabase Delta

 

nevím jak na tu slepici, budím ji a spí jak zabitá, hladila jsem ji, třepala s ní, udeřila ji, i zabít jsem zkoušela a nic…bez vejce palačinku neudělám.

SOS. Jsem v Missile bay, souřadnice mám, ale nemůžu přijít na to, jakým způsobem je zadat. Zkoušela jsem press button…, press number…, write number apod. a pořád nic.

když uděláte něco a ono to praskne, udělá to ránu, co by „vzbudila i mrtvého“. Budete potřebovat žvýkačku. :-)

ENTER + číslo, nebo TYPE + číslo

Bhaal: Zkuste zdravotní teploměr. Kde by mohl být?

myslím že musím udělat bublinu ze žvejky a potom ránu, ale buď píše že tady není / žvejka/ nebo nerozumí.
zkoušela jsem make the bubble with gum , do the bubble with gum, chew the gum, do the bump with gum.....

Mno pokud je zdravotni, tak me napada Osetrovna (Infirmary). Ale v pokoji zadny teplomer neni. Pamatuju si, ze zde byla lekarnicka. Ale uz je prazdna :-)

ten teploměr je v lékárničce

sonya: Máte staženou novou verzi? Zdá se, že máte ještě tu před opravou… tohle jsem tam opravoval. Kdyžtak napište BLOW A BUBBLE. V novější verzi to reaguje i na MAKE A BUBBLE a nepíše to ten nesmysl o tom, že tam žvýkačka není.

OMG thermometer je teplomer :-D Jdu spat uz mam opravdu vygumovano :-)

Tak konecne dohrano na krasnych 104% :-)

Posilam Victory code

104%? A jéje. Máte ale tu starší verzi, kde ještě nebylo pár věcí opravených, takže snad v té nové opravené to dává dohromady jen 100.

Jo jo, taky jsem uvízla na farmě. Jsem zoufalec mezi mořskýma řasama. Ani Georgiina poznámka o lepší výbavě mi nepomohla. Má pro mě někdo nápovědu? Děkuju.

vraťte se tam později. Na začátku hry tam nic udělat nejde… jen se sklouznout. :-)

Dobrý večer všem, právě jsem zachránila Británii :-D . Bez tohoto fóra bych to ale nedala, takže děkuji všem, kteří se ptali a všem, kteří odpovídali.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.