Help for English

Word Manager

Zelená čára ukazuje celkem kolik slov už jste se naučil, oranžová ukazuje, kolik nových slov ten den přibylo.

Pužívam program aktívne. Učenie touto metódou síce vyžaduje čas a námahu, ale je to investícia s istou návratnosťou. Niekedy sa sama divím, ako mi naskakujú slová, napríklad keď sedím vo vlaku skúšam opisať, čo z okna vidím. Jednoduché aj abstraktnejši­e veci.

Bude WM (a ST) fungovat i v tabletu s androidem?

Bohužel nebude. na řešení ale pracujeme.

Nevím jak by to bylo náročné na zpracování z Vaší strany, ale uvítala bych možnost zvolit ve WM při zkoušení zapnout funkci ** ukazování příkladových vět** (bez proklikávání do slovíčka) rovnou na obrazovce (podobně jako se dá zapnout Complex zkoušení s českým významem, obrázkem a definicí – zkrátka přidat k tomu ještě variantu zkoušení obohacenou o příkladové věty). Jinak program moc chválím, je to opravdu užitečný nástroj. Díky.

Díky za komentář.

Dobrý den, je Word Manager plně funkční na Windows 8?

Měl by. Pro jistotu ale prosím vyzkoušejte demo.

Dobrý den, psala jsem už 2× na support@vitware.cz s žádostí o pomoc a nikdo mi neodpovídá. Mám svůj dotaz o pomoc napsat sem? děkuji

Můžete, nebo mi napište na info@vitware.cz nebo soukromou zprávu.

Dobrý den,

Ve statistice jsou naspsány kategorie (starter, elementary,…) a u nich počet slovíček. Tato čísla určují kolik slov je v v dané kategorii? Já mám např. startera kompletně za sebou, jelikož mě to už ze starteru nic negeneruje, ale počet slov nemohlo překročit 1000. Lze nějak zjistit kolik má každá kategorie přesně slov?

děkuji

Hezký večer Přidávám se k uživatelům kteří mají po přeinstalaci operačního systému problém s přehráváním zvukového souboru u slovíček. Mám zakoupenou licenci family. Přeinstaloval jsem systém už několikrát a nikdy nebyly problémy, až teď. Kontaktoval jsem technickou podporu a nikdo se mi neozval tak jsem si řekl že mrknu sem a požádám o pomoc tady. Používám Word manager téměř denně a velmi mě mrzí že nefunguje tak jak bych chtěl. Přirozeně jsem aktualizoval software, zkoušel nainstalovat odinstalovat ale bohužel bez úspěchu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od pitrsonn vložený před 12 lety

Hezký večer Přidávám se k uživatelům kteří mají po přeinstalaci operačního systému problém s přehráváním zvukového souboru u slovíček. Mám zakoupenou licenci family. Přeinstaloval jsem systém už několikrát a nikdy nebyly problémy, až teď. Kontaktoval jsem technickou podporu a nikdo se mi neozval tak jsem si řekl že mrknu sem a požádám o pomoc tady. Používám Word manager téměř denně a velmi mě mrzí že nefunguje tak jak bych chtěl. Přirozeně jsem aktualizoval software, zkoušel nainstalovat odinstalovat ale bohužel bez úspěchu.

Přimlouvám se za vyřešení. Tento problém mě trápí již delší dobu. Zaslaný opravný balíček nepomohl, stejně tak několikanásobná aktualizace celého slovníku.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od pitrsonn vložený před 12 lety

Dobrý den, v mailu jsem Vám zaslal mail na stažení opravného balíčku, zřejmě spadnul do spamu. Zaslal jsem Vám soukromou zprávu s odkazem.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Wenra vložený před 12 lety

Přimlouvám se za vyřešení. Tento problém mě trápí již delší dobu. Zaslaný opravný balíček nepomohl, stejně tak několikanásobná aktualizace celého slovníku.

Přiznávám, že se v tom trochu ztrácím, myslel jsem, že je to opraveno. Ještě to prověřím a zašlu na mail informace.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.