Help for English

K anketě

Marku bylo by možné do ankety o Facebooku přidat kolonku: Jsem přihlášený/á, ale nechodím tam. :-D

Myslim přihlášený jako zaregistrovaný.

Přidáno. :-)

Když tak koukam na nastavení profilových udajů, nebylo by lepší v kolonce vzdelaní oddělat „bakalářské“ ( vždyt to patří do vysokoškolského) a přidat třeba univerzitní, kdyby se tu potuloval nějaký Profesor?:)

Profily budeme celé předělávat. Tak jak jsou dnes, jsme to udělali jen tak narychlo v úplných začátcích a od té doby jsme to nijak neupravovali. Připravujeme ale úplně nový koncept profilů.

Lioness: Tak jsem přišel až teď :) A tak to mám přidáno.
Také by tam šlo dát: Mám FB profil, ale nechodím tam.

Jinak dobrý nápad! Jsem to téma chtěl sem jít jako první pochválit, ale jak jsem již psal, přicházím až nyní 8-)

Díky. :-)

S těmi profily jsi mě Marku nepotěšil, víš co to bylo práce je vyplnit. :-D

Nepřijdete o staré údaje, ale budou tam navíc jiné sekce, relevantnější k tomu, co se tady na HFE děje, vypadat to bude líp…

Lioness:
já se ale vůbec nedivím, že tam nechodíš. Co by jsi tam také dělala, když tam máš uloženého jen jediného přítele a to ještě tvého manžela. :-D A teď ještě mě… :)

to Pilda: No a koho jiného bych tam měla mít než přátele :-D, teda kromě těch seriálových. Když ani takový velikáni jako Svóza nejsou na facebooku :-) tak co bych tam dělala.
Hele upřímně já na facebook nemám čas a když chci někde prudit tak chodim na HFE a na zencart, v obojím jsou lidi, kteří mají „společné zájmy“ :-) tak co bych je hledala někde jinde. Prostě nejsem facebookový typ. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.