Ahoj, nevíte někdo, jestli je možnost vyzkoušet si writing na netu? Myslím tím i s opravou. To by asi technicky, personálně a časově nebylo možné, že? No, já jen, kdyby něco takového bylo, abych to nepropásla…
Ahoj, nevíte někdo, jestli je možnost vyzkoušet si writing na netu? Myslím tím i s opravou. To by asi technicky, personálně a časově nebylo možné, že? No, já jen, kdyby něco takového bylo, abych to nepropásla…
No, předpokládám, že nečekáš, že by to šlo zadarmo, takže jo, jde to, ale logicky za peníze Některé jazykovky nabízejí internetové kurzy psaní, funguje to tak, že ti zadají úkol a ty ho během týdne napíšeš a pošleš jim ho, oni ho pak pošlou zpátky opravený a s komentářem. Obvykle to bývá pro zkoušky FCE a vyšší a stojí to kolem dvou až tří tisíc za cca. deset takových úkolů. Klidně bych i nějakou tu jazykovku doporučil, jenom nevím, jestli se to tu smí, jestli se to nebere jako reklama
Já bych tedy ten tip brala, tak prosím o soukromou zprávu. Je mi jasné, že v psaní mám mezery, a moc nevím, kam se obrátit.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.