Zajimavý, určitě o ní budu uvažovat. Tak ta výdrž by tam měla být hodně vysoko, jelikož odpadá ta nutnost podsvícení displeje, což je vždycky největší žrout
Zajimavý, určitě o ní budu uvažovat. Tak ta výdrž by tam měla být hodně vysoko, jelikož odpadá ta nutnost podsvícení displeje, což je vždycky největší žrout
SkinnyChap: nebudu studovat něco, co mě nezajímá, jenom tlumočím názor kamaráda, já osobně ji nemám a ani neplánuju, pro mě je to málo muziky za hodně peněz A myslím si, že je jen otázkou času a vývoje, než se to stane tebou zmiňovaným multifunkčním zařízením:-)
Ale primární účel té čtečky je čtení knih, popřípadě interakce s nějakým slovníkem,a jak psala Nezbedovic tak to plní na výbornou. Tak nevím proč málo muziky za málo pěněz, není to PDA, není to tablet, tak proč to s něma srovnávat a 3000 není zase tolik
Jj však jo, vždyť ty čtečky jsou teprve „na začátku“, takže to umí zatim „jenom“ to čtení knih Ale do budoucna se to určitě rozvine na další účely. Nevím, nejsem toho (zatím) zastáncem, pro mě je prostě knížka knížka, takže mam průkazku do britský rady a můžu číst do aleluja
Nezbedovic: Tvoje recenze mě přesvědčila, hned si ji objednám Díky za info. Jen bych měl dotaz. Knížky lze tedy kupovat pro Kindle na americkým amazonu??
Honzo , Honzo
To Jan Kraus. Ano na americkém Amazonu. Ale já jsem to nezkoušela. Četla
jsem, že to je hrozně jednoduché. Zabývám se literaturou 19. století a ta
je většinou volná.
Škoda, že jsme se nesetkali v Pardubicích, měla jsem ji sebou, mohl sis ji
prohlédnout.
Jo Jan Kraus a Nezbedovic: těch pár knížek, které v Kindle zatím mám, jsem všechny koupila na americkém Amazonu. Jen jsem byla po zakoupení první knihy „paf“ z toho, že ji nemám načtenou, až když jsem zapla na Kindle internet (mám verzi 3G), tak se mi tam objevily Na tom Amazonu se nakupuje hodně dobře, možná až moc
Kde ještě pořídit knihy do čtečky? Třeba na www.free-ebooks.net nebo na známém www.bookdepository.co.uk. Na obou webech se dají stáhnout PDF knih (je tam na výběr hodně titulů, většinou klasická literatura, ale na Free-ebooks najdete i současné tituly a třeba i knihy o psychologii a různých dalších oborech). Kindle sice není pro čtení knih v PDF úplně ideální, ale pokud jste si čtečku koupili přes Amazon, máte ji spárovanou se svým účtem. Takže stačí PDF poslat mailem (ve svém účtu máte mail ve formátu neco@kindle.com, najdete to ve svém účtu v „kolonce“ Manage your Kindle), do předmětu mailu napište CONVERT a Amazon vám PDF zdarma převede do formátu mobi a pošle vám to do čtečky. Tu pak stačí zapnout a kniha je doma (cca do minuty), nebo se vám uloží ve vaší složce na Amazonu (to pokud máte verzi bez připojení k internetu).
Ještě k té čtečce, jaká je čitelnost na slunci?
Tak to jsem jeste nezkusila
Women! Kdyby to někdo věděl, tak mi prosím dejte vědět, je to docela důležitá informace
Myslím, že to není o ženách či mužích ale o tom, že si teď toho sluníčka člověk neužije, aby to vyzkoušel.
Tethalka, tak až u vás bude svítit sluničko, tak to prosímtě vyzkoušej, jak to funguje
Jojo, provedu, vykonám
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.