Help for English

Okruhy slovní zásoby

Chtěla bych se zeptat, jestli budete přidávat další okruhy slovní zásoby nebo už nic jiného přídávat nebudete.
Děkuji za odpověď :) :-)

určitě budeme. kdy a jaké, to se neodvažuji slibovat dopředu.

V pořádku. Jen jsem chtěla vědět, jestli ještě nějaká budou :)
A mohla bych se ještě zeptat, jestli by se někde daly sdílet slovíčka, která si uživatelé vytvoří sami?

Měli jsme v plánu vytvořit nějakou platformu přímo u nás, ale z toho zatím sešlo. Do budoucna plánujeme jiné, lepší řešení.

Neplánujete přidat slovní zásobu z učebnice English file Intermediate?

Dobry den, taky bych si prosila New English File Intermediate a Upper intermediate, pokud se budete rozhodovat, jakou dalsi ucebnici zvolit. Dekuji za vse, co uz tady od Vas mame…

Vím, že je s tím spojeno spoustu práce, ale za slovíčka učebnic New English File bych se také přimlouval. Jinak děkuji moc za tenhle web.

V současnosti pracuji na Face2Face, New English File se tedy pokusím v blízké době začít přidávat také.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na zkoušení slovíček z knihy Longman Maturita Activator. Našla jsem pouze nadpis. Děkuji za Vaše stránky.

Dobrý den,

tato slovíčka jsem měli v plánu, ale bohužel se zatím nerealizoval. Nejsem nyní ani schopen říci, jestli nebo kdy. Omlouvám se.

Dobrý den, dají se nějak stáhnout slovíčka z jednotlivých lekcí. Třeba pro poslech v Mp3 pehrávači. Děkuji

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.