Help for English

Help for English nekdy nefunkcni?

Zkus se poptat tady: forum.zive.cz

Ok, diky za tip. Jenom jeste jeden dotaz. Je to bezpecne takto zverejnovat moji IP?

Jestli si blokuješ všechny porty a máš bezpečnej firewall a anti vir/spyware, tak ano. Ale nevím, na co ti to bude.

Proč mi na stránkách HFE vždy zatuhává počítač? Je pravda, že mám velmi málo místa na disku (během práce často i jen desítky MB) a málo paměti (96 MB), je to starý počítač s Windows 98SE, ale na žádných jiných stránkách se mi to nestává (ani při stahování drobných videí á la YouTube, ani na stránkách, které stahují větší flashe, kde také nemám možnost stopnout stahování dat). Používám nejnovější Firefox, načítání těchto stránek musím vždy včas stopnout (pak vše funguje, jak má, jen někdy pochopitelně nemám zobrazenou celou diskusi ;) ), jestliže se mi načtou kompletně, začne to po chvíli stahovat nějaká data, ale nemám možnost to zastavit (stopka je nepřístupná) a pak je kousnutí celého počítače (ne jen prohlížeče) otázkou max. pár desítek sekund. Co s tím? Čím to je? Je to skutečně pokaždé, na úvodní stránce i na testech, kam chodím nejčastěji, stalo se mi to i u článku ⇒ mám za to, že je to skutečně všude. Mrzí mne to, protože je to jinak vynikající web a chodím sem rád a často. Děkuji za odpověď.

Pokud vím, značně zpomalené je jen načítání diskusného fóra, protože to zjišťuje u všech příspěvků, jestli jsou přečtené nebo ne. Jinde jsem problémy nezaznamenal a ani si na ně snad nikdo jiný nestěžoval.

dobry den, z jakeho duvodu se mi testy nevyhodnocuji ? pokazde je misto pro pocet ne/spravnych odpovedi zaplneno otaznikem a vysledne procento take chybi. nechapu. dekuji za pomoc, bonbon.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.