Help for English

Slovíčka

 

Šlo by nějak vypnout, když 2× poklepáme na nějaké slovo, aby tam byl český překlad? t.j. aby tam byl jen jeho EN výklad. :-)

nastav si to ve svém profilu.

Tý jo, já jsem ale debil :-D pardon.

ale ne, koho by to napadlo, ne?

:-)
Příště než se zeptám, projedu si to.

ale za zeptání nic nedáš, ne?

To ne, jen vás nechci zdržovat, díky moc. :? :-)

Ahoj,jsem úplně nový uživatel. Díky za Vaše stránky.
Mám problém – jednou se naučím slovíčka a vyzkouším je on-line, další den si je chci znovu zopakovat, ale zobrazí se jen výsledek předešlého zkoušení a dál mě to nepustí. Kde dělám chybu? :?:

asi nikde… asi je to tak naprogramované. Pokud se chcete nechat neomezeně zkoušet různými způsoby i z více okruhů najednou, doporučuju si pořídit můj program Language Lab, ze kterého tyto okruhy slovíček a celý slovník jsou.

Ještě se ale zeptejte pana Hudíka, programátora tohoto webu, jestli to skutečně není jen nějaká chybka a nešla by odstranit.

Na pana Hudíka najdete kontakt v jeho profilu (viz odkaz v patičce webu)

Díky. :-(

Dobrý den. Chtěl bych vás poprosit, zda by bylo možné rozšířit výuku slovíček rozšířit o skupinu Restaurant. Předem děkuji. Vagon.

Zdravím, mám dotaz, můžete mi poradit, zda jsou v rámci Slovní zásoby či v některém z článků blíže zpracovány české a anglické lingvistické pojmy z gramatiky, slohu a pod.? Myslím tím slovíčka nebo fráze, které často používají učitelé angličtiny, vysvětlují-li gramatiku (či třeba sloh) anglicky? Díky.

zatím tu je přehled slovních druhů a přehled větných členů. Další mám letos v plánu.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.