Šlo by nějak vypnout, když 2× poklepáme na nějaké slovo, aby tam byl český překlad? t.j. aby tam byl jen jeho EN výklad.
Šlo by nějak vypnout, když 2× poklepáme na nějaké slovo, aby tam byl český překlad? t.j. aby tam byl jen jeho EN výklad.
nastav si to ve svém profilu.
Tý jo, já jsem ale debil pardon.
ale ne, koho by to napadlo, ne?
Příště než se zeptám, projedu si to.
ale za zeptání nic nedáš, ne?
To ne, jen vás nechci zdržovat, díky moc.
Ahoj,jsem úplně nový uživatel. Díky za Vaše stránky.
Mám problém – jednou se naučím slovíčka a vyzkouším je on-line,
další den si je chci znovu zopakovat, ale zobrazí se jen výsledek
předešlého zkoušení a dál mě to nepustí. Kde dělám chybu? :
asi nikde… asi je to tak naprogramované. Pokud se chcete nechat neomezeně zkoušet různými způsoby i z více okruhů najednou, doporučuju si pořídit můj program Language Lab, ze kterého tyto okruhy slovíček a celý slovník jsou.
Ještě se ale zeptejte pana Hudíka, programátora tohoto webu, jestli to skutečně není jen nějaká chybka a nešla by odstranit.
Na pana Hudíka najdete kontakt v jeho profilu (viz odkaz v patičce webu)
Díky.
Dobrý den. Chtěl bych vás poprosit, zda by bylo možné rozšířit výuku slovíček rozšířit o skupinu Restaurant. Předem děkuji. Vagon.
Zdravím, mám dotaz, můžete mi poradit, zda jsou v rámci Slovní zásoby či v některém z článků blíže zpracovány české a anglické lingvistické pojmy z gramatiky, slohu a pod.? Myslím tím slovíčka nebo fráze, které často používají učitelé angličtiny, vysvětlují-li gramatiku (či třeba sloh) anglicky? Díky.
zatím tu je přehled slovních druhů a přehled větných členů. Další mám letos v plánu.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.