Ahoj, pri precvičovaní slovíčok mi slovíčko program nechce prečítať, prečíta texty, básničky, pesničky, ale slovíčka nie… je to chyba z mojej strany alebo je to tak proste nastavené?
Ahoj, pri precvičovaní slovíčok mi slovíčko program nechce prečítať, prečíta texty, básničky, pesničky, ale slovíčka nie… je to chyba z mojej strany alebo je to tak proste nastavené?
Zkuste přeinstalovat FLASH PLAYER, nic jiného mě nenapadá. Jdou vám přehrávat věty v článcích Angličtina pro začátečníky?
kedy sa dava had been kedy, has been, kedy was a co znamena spojenie I was been ????
had been – předminulý čas (viz článek „Předminulý čas“)
has been – předpřítomný čas (viz článek „Předpřítomný
čas“)
was – minulý čas (viz článek „Minulý čas prostý“
was been – nepřijde mi to správně. Maximálně she was being
by šlo…
tieto vsetky veci viem chcela som nieco ine a to was been je na 100% spravne zijem v Anglicku a toto som nielen pocula ale aj videla napisane .
A to was been je v jaké souvislosti?
WAS BEEN je nesmysl. Byl by to trpný rod slovesa BE v min. čase a něco takového prostě nejde.
Jedno CD album se jmenuje: Lasterday I Was Been Bad
Ale nevím, co to znamená.
Podobných nesmyslů se ze slov dá setavit spousta.
Si říkám, že by to byla úplná blbost… ale když říkala, že to viděla napsané, tak mě to zmátlo
Já už viděl napsaných TOLIK nesmyslů…
ale ja som to vazne videla napisane preto som sa nato aj pytala lebo sa mi to zdalo ako blbost ale McKay ma pravdu take cd s takym nazvom naozaj je.tak je to len blbost??
Jednoznačně
taky si všímejte, KDE je to napsané a KDO to napsal. Neznamená to, že když je to někde napsané, tak to musí být správně.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.