Já jim psal, jestli budou přidávat i anglický titulky, ale asi se k tomu moc nemají.
Já jim psal, jestli budou přidávat i anglický titulky, ale asi se k tomu moc nemají.
Oni nemaj moc důvod… Studenti angličtiny nejsou rozhodně ‚cílovka‘
jj, taky mě tím vytáčeli… ale co, když je to film za pár kaček na stánku, ale oni je někteří distributoři vůbec nedávají ani k novinkám. Máte tam jazyk anglický/český a titulky ano/ne. Tyhle mi strašně vadí. Dát tam titulky je určitě nestojí nic navíc a když si to člověk chce koupit za peníze, tak by je tam mít mohl. Stejně nakonec musím objednávat z amazonu.
Zatím jsem viděl anglický titulky jen u jednoho filmu – American Pie. Hlavně že u českých filmů většinou AJ titulky dávají, ale u amerických ne. Ale co no, za ty peníze asi chceme opravdu moc.
Tyhle filmy za 49 Kč jsou dobrej zdroj angličtiny. Já se na ně ale dívám s titulky. Když napíšu do vyhledávače Google název filmu + subtitles tak po chvíli vždy najdu nějaký soubor .srt (nebo tak něco) a pak jej jenom importuju do přehrávače, (ve windows media player to ale myslím nejde) ale ty titulky na netu jsou…
Dobrý zdroj titulků je subscene.com
nebo opensubtitles.org
ja pouzivam :
http://www.divxsubtitles.net/index.php
Nejlepší to máte nelegáně pres torrent.Tam nic takového nemusíte řešit.
BAN
Přes torrent nemusíš nic řešit, to je sice pravda, ale je to nelegálníí. Kámoš má známýho, který stahoval přes torrenty. Jednoho dne přišla policie, vykopla dveře, sebrala počítač a platil pokutu. sorry za OT
Eh, tomu se mi nechce verit. Pokud to dale nedistribuoval ale pouzival jen pro svoji potrebu, tak bych se divil takovemu konci…
No ono ani nejde něco stahovat přes torrent a zároveň to nedistribuovat. Ale taky si myslím, že je to blbost, musel to být sakra pirát a ne žádná malá ryba.
Malá ryba, také ryba. Zvlášť, když musíte něco donést domů „hladovým dětem“ a jiná ryba nění.
Torrenty jsou bohužel ilegální… při stahování totiž sami dále poskytujete data dalším osobám… Ale co jsem slyšel, tak brzy budou změny v legislativě a bude trestné už i stahování…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.