Help for English

Videa v AJ s anglickými titulky

Já jim psal, jestli budou přidávat i anglický titulky, ale asi se k tomu moc nemají.

Oni nemaj moc důvod… Studenti angličtiny nejsou rozhodně ‚cílovka‘ :?

jj, taky mě tím vytáčeli… ale co, když je to film za pár kaček na stánku, ale oni je někteří distributoři vůbec nedávají ani k novinkám. Máte tam jazyk anglický/český a titulky ano/ne. Tyhle mi strašně vadí. Dát tam titulky je určitě nestojí nic navíc a když si to člověk chce koupit za peníze, tak by je tam mít mohl. Stejně nakonec musím objednávat z amazonu. :-)

Zatím jsem viděl anglický titulky jen u jednoho filmu – American Pie. Hlavně že u českých filmů většinou AJ titulky dávají, ale u amerických ne. Ale co no, za ty peníze asi chceme opravdu moc. :)

Tyhle filmy za 49 Kč jsou dobrej zdroj angličtiny. Já se na ně ale dívám s titulky. Když napíšu do vyhledávače Google název filmu + subtitles tak po chvíli vždy najdu nějaký soubor .srt (nebo tak něco) a pak jej jenom importuju do přehrávače, (ve windows media player to ale myslím nejde) ale ty titulky na netu jsou…

Dobrý zdroj titulků je subscene.com

nebo opensubtitles.org :-)

Nejlepší to máte nelegáně pres torrent.Tam nic takového nemusíte řešit.

BAN :-)

Přes torrent nemusíš nic řešit, to je sice pravda, ale je to nelegálníí. Kámoš má známýho, který stahoval přes torrenty. Jednoho dne přišla policie, vykopla dveře, sebrala počítač a platil pokutu. sorry za OT :)

Eh, tomu se mi nechce verit. Pokud to dale nedistribuoval ale pouzival jen pro svoji potrebu, tak bych se divil takovemu konci…

No ono ani nejde něco stahovat přes torrent a zároveň to nedistribuovat. Ale taky si myslím, že je to blbost, musel to být sakra pirát a ne žádná malá ryba. :)

Malá ryba, také ryba. Zvlášť, když musíte něco donést domů „hladovým dětem“ a jiná ryba nění. :-(

Torrenty jsou bohužel ilegální… při stahování totiž sami dále poskytujete data dalším osobám… Ale co jsem slyšel, tak brzy budou změny v legislativě a bude trestné už i stahování…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.