Help for English

Řádkování v profilu.

 

Prosím může mi někdo vysvětlit, jak si mám oddělit jednotlivé odstavce v anketě v mém profilu? Mám to tam všechno na jedné hromadě a chtěla bych to mít tak pěkné jako jiní šikulkové. Já na to prostě sama nepřijdu.

Musíte použít HTML. Do špičatých závorek napíšete -br- (pomlčky nahraďte znaménky menší/větší) a tím se to odřádkuje. Když budete chtít jeden řádek volný, napište to tam dvakrát za sebe.

Abyste dokázala v profilu toho dělat víc, přeštěte si něco o naprostých základech HTML – poměrně jednoduše potom uděláte tučné písmo, podtržené, kurzívu, velký nadpis, vložíte obrázek atd atd.

Děkuji, dnes, když je po soutěžení :-) můžu se tedy vrhnout na trošku jiné učení. Tohle tedy vůbec neznám, ale naučila jsem se jiné věci, naučím se i tohle. Kolikrát jsem tohle HTML viděla, a velkoryse jsem to přehlížela s tím, že tohle potřebovat nebudu. :-D Tak asi budu. Dík za trpělivost,s jakou mi odpovídáte na mé otázky.

Myslím, že nejlepší pro vás bude Georgio nahlédnout na tyto skvělé stránky – http://www.jakpsatweb.cz/. Je to něco jako tyto stránky, akorát o HTML. :) A je tam dokonce stejně jako tady základní kurz.

Případné dotazy mi pak můžete napsat pomocí PM a já se vám je pokusím odpovědět. Jsem beztak vašim dlužníkem ještě. ;)

Děkuju, podívám se na to. Vidíte na to jsem se zapoměla zeptat, jsem po noční a už jsem asi byla ospalá :-) Asi bych dlouho(jak je mým zvykem)pátrala, kde bych tyto informace našla :-) Přišel jste jak na zavolanou, právě jsem se probudila .Dík.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.