Prosím může mi někdo vysvětlit, jak si mám oddělit jednotlivé odstavce v anketě v mém profilu? Mám to tam všechno na jedné hromadě a chtěla bych to mít tak pěkné jako jiní šikulkové. Já na to prostě sama nepřijdu.
Prosím může mi někdo vysvětlit, jak si mám oddělit jednotlivé odstavce v anketě v mém profilu? Mám to tam všechno na jedné hromadě a chtěla bych to mít tak pěkné jako jiní šikulkové. Já na to prostě sama nepřijdu.
Musíte použít HTML. Do špičatých závorek napíšete -br- (pomlčky nahraďte znaménky menší/větší) a tím se to odřádkuje. Když budete chtít jeden řádek volný, napište to tam dvakrát za sebe.
Abyste dokázala v profilu toho dělat víc, přeštěte si něco o naprostých základech HTML – poměrně jednoduše potom uděláte tučné písmo, podtržené, kurzívu, velký nadpis, vložíte obrázek atd atd.
Děkuji, dnes, když je po soutěžení můžu se tedy vrhnout na trošku jiné učení. Tohle tedy vůbec neznám, ale naučila jsem se jiné věci, naučím se i tohle. Kolikrát jsem tohle HTML viděla, a velkoryse jsem to přehlížela s tím, že tohle potřebovat nebudu. Tak asi budu. Dík za trpělivost,s jakou mi odpovídáte na mé otázky.
Myslím, že nejlepší pro vás bude Georgio nahlédnout na tyto skvělé stránky – http://www.jakpsatweb.cz/. Je to něco jako tyto stránky, akorát o HTML. A je tam dokonce stejně jako tady základní kurz.
Případné dotazy mi pak můžete napsat pomocí PM a já se vám je pokusím odpovědět. Jsem beztak vašim dlužníkem ještě. ;)
Děkuju, podívám se na to. Vidíte na to jsem se zapoměla zeptat, jsem po noční a už jsem asi byla ospalá Asi bych dlouho(jak je mým zvykem)pátrala, kde bych tyto informace našla Přišel jste jak na zavolanou, právě jsem se probudila .Dík.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.