Help for English

Hitparáda HFE

Tomu naprosto rozumím! To nebyla výtka. Spíš mě napadlo, proč není R.E.M. na hlasovacím seznamu, když je vidím v rubrice. Až na radu wenry se mi to nějak propojilo. Konec konců ten R.E.M. originál si mohu poslechnout na jejich MySpace. Tady oceňuji, kolik práce jste si dal s těmi „méně známými“ kapelami, ať už se jedná o ty doplňovačky nebo o rozhovory! Není nad to objevovat ještě neobjevené:-)

1. Sleepy Kingdom
2. Priscilla Ahn
3. Ryan Montbleau
4. Addison Road
5. Chamberflow
6. The Static Age
7. Alexi Murdoch
8. Michelle Malone
9. A Girl Called Eddy
10. Pocket Elephants

Nebylo vůbec lehký vybírat, jsem zvědavý, jak to dopadne.

Díky moc, všichni. Kdyby se ještě chtěl někdo zapojit, napište, kdyžtak bych s vyhodnocením ještě počkal.

No jo mám rozposloucháno – já u všeho dělám ještě test :-D

Já ještě teda počkám. Díky.

Uf – tak ti nejhorší…

Josh Ryan
Kevin Max
Matthew Ryan
Pocket Elephants
Priscilla Ahn
Sleepy Kingdom
The 88
The Static Age
Turin Brakes
The Scenic

Ale já potřebuju ty nejhorší.

Nemyslela tím NE nejlepší spíš ty, které se jí nelíbí?

Casmoredius se patrně chtěla vyhnout právě tomu slůvku nejhorší, tak použila ne nejlepší. :) Význam to má v podstatě stejný, ale je to takové jemnější a pokud se jí líbí všechny ty nahrávky, tak se to slovo asi špatně vyslovuje, protože to je od slova hrozný. Podmínkou by teda teoreticky mělo být, že ty vybrané skladby jsou hrozné. Trošku mi to připomíná i ty eufenismy. :)

tak dobře, ty nejhorší z uvedených :-)
Pilda mě odhalil :-)

Taky přidávám, ale bylo to dost těžké :oops:
Kevin Max
Keith and Renee
Mojave 3
Matt Epp
Elk City
Scott Haskitt
Jan Kirst
Kyf Brewer
(intheclear)
Chamberflow

:-) dobrý nápad, i když celkem těžké vybírání…
Elk City
Kyf Brewer
The Scenic
Sleepy Kingdom
The 88
Pocket Elephants
The Clintons
Evan and Jaron
Michelle Malone
A Girl Called Eddy
tot můj výběr

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.