No, ono zřejmě nejde o doučování, ale spíše zdokonalení
Takže, neví někdo, kde bych mohl najít nějaké seznamy doučovatelů –
rodilých mluvčích (nejlépe Am.E.) v Brně… nebo jak bývají takovéty
inzeráty. Děkuji
No, ono zřejmě nejde o doučování, ale spíše zdokonalení
Takže, neví někdo, kde bych mohl najít nějaké seznamy doučovatelů –
rodilých mluvčích (nejlépe Am.E.) v Brně… nebo jak bývají takovéty
inzeráty. Děkuji
Ahoj
Mě pomáhá mluvit s nima i jenom přes Skype…Najdi si nějakého
Američana a povídej si s nim přes mikrofon .-) Je to dost zajímavý..
Jinak, seznam doučovatelů jako takových, to nevím nevím..Nebo ještě
můžeš zkusit nějaký kurz, konverzaci apod…Ale ten Skype je zadarmo a mě
osobně hodně pomáhá..
To Asla
No nápad to je podľa môjho názoru veľmi dobrý. Ale je veľmi veľký
problém nájsť človeka na „písmenkovanie“, nie to ešte cez skype.
A čo je druhý problém, ľutoval by som toho človeka na druhom konci, ktorý
by musel sedieť za počítačom a počúvať moje koktanie …ale možno by to
bola pre neho(alebo ňu)aj sranda
souhlasím, myslím, že takhle by si s tebou jednou či dvakrát někdo klidně pokecal, ale když nějakýmu amíkovi zavoláš potřetí, tak myslím, že to už nezvedne
Myslím,že to záleží na situaci a jednotlivci. Jelikož žádný učený z nebe nespadl, tak v úvodu stačí uvést, na jaké jste přibližně úrovni, zdali vám jde jen o „pokec“, či se tím chcete i učit. Stačí to uvést do vaší vizitky a třeba se vám ozvou ti angličtí mluvčí sami. Vždycky záleží i na tématech. Budou-li zajímavá témata, tak je nějaké chyby neodradí…
you are right
Thanks Try your best and you will see!
mohol by som ešte vedieť, kde presne vyhĺadávate tých „nešťastníkov“? Okrem stránky ICQ nič podobné nepoznám.Na skype niečo podobné neexistuje
Možná je nejlepší jít zpočátku třeba přes klasický facebook nebo www.expats.cz a tam si někoho najít a teprve poté si domluvit konverzaci přes Skype. Někde ve zdejších odkazech jsou i jiné stránky, kde lze dohledat někoho na konverzaci. Je pravda, že na Skypu je to více jako „v telefonním seznamu“ – člověk tam taky nevolá jen tak, i když tam bývala ikonka „skype me“, pod níž se skrývali ti, kteří se chtěli s někým seznámit a měli tam i nějakou seznamovací formulku. V nové 4.0 však tato ikonka někam zmizela:?:
Co se však týče skypové vybavenosti, tak je to pro konverzaci, ať psanou či mluvenou, jeden z nejpřehlednějších serverů. Hlavně v té nové verzi 4.0 je to super! Zvětšila se obrazovka – celoplošná. Font lze nastavit klidně na 16 a více… Prostě velmi příhodné:-)
http://www.hampson.cz → vyzkoušejte velmi intenzivní výuku angličtiny – výuka angličtiny jinak.
hampson.cz:
mám dojem, že toto není inzertní server, tak tu prosím přestaňte všude
spamovat vaší reklamu na placené kurzy.
už dostal ban
Jestli hledáte doučování, mrkněte na www.kvalitni-doucovani.cz , je tam spoustu inzerátů, myslím, že se tam dá dobře vybrat Já osobně jsem si tam před pár lety vybral
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.