Help for English

Doučováni

No, ono zřejmě nejde o doučování, ale spíše zdokonalení :-)
Takže, neví někdo, kde bych mohl najít nějaké seznamy doučovatelů – rodilých mluvčích (nejlépe Am.E.) v Brně… nebo jak bývají takovéty inzeráty. Děkuji :-)

Ahoj :-)
Mě pomáhá mluvit s nima i jenom přes Skype…Najdi si nějakého Američana a povídej si s nim přes mikrofon .-) Je to dost zajímavý.. Jinak, seznam doučovatelů jako takových, to nevím nevím..Nebo ještě můžeš zkusit nějaký kurz, konverzaci apod…Ale ten Skype je zadarmo a mě osobně hodně pomáhá.. :-)

To Asla
No nápad to je podľa môjho názoru veľmi dobrý. Ale je veľmi veľký problém nájsť človeka na „písmenkovanie“, nie to ešte cez skype. A čo je druhý problém, ľutoval by som toho človeka na druhom konci, ktorý by musel sedieť za počítačom a počúvať moje koktanie :D…ale možno by to bola pre neho(alebo ňu)aj sranda :D

souhlasím, myslím, že takhle by si s tebou jednou či dvakrát někdo klidně pokecal, ale když nějakýmu amíkovi zavoláš potřetí, tak myslím, že to už nezvedne :-D

Myslím,že to záleží na situaci a jednotlivci. Jelikož žádný učený z nebe nespadl, tak v úvodu stačí uvést, na jaké jste přibližně úrovni, zdali vám jde jen o „pokec“, či se tím chcete i učit. Stačí to uvést do vaší vizitky a třeba se vám ozvou ti angličtí mluvčí sami. Vždycky záleží i na tématech. Budou-li zajímavá témata, tak je nějaké chyby neodradí…

you are right

mohol by som ešte vedieť, kde presne vyhĺadávate tých „nešťastníkov“? Okrem stránky ICQ nič podobné nepoznám.Na skype niečo podobné neexistuje :D

Možná je nejlepší jít zpočátku třeba přes klasický facebook nebo www.expats.cz a tam si někoho najít a teprve poté si domluvit konverzaci přes Skype. Někde ve zdejších odkazech jsou i jiné stránky, kde lze dohledat někoho na konverzaci. Je pravda, že na Skypu je to více jako „v telefonním seznamu“ – člověk tam taky nevolá jen tak, i když tam bývala ikonka „skype me“, pod níž se skrývali ti, kteří se chtěli s někým seznámit a měli tam i nějakou seznamovací formulku. V nové 4.0 však tato ikonka někam zmizela:?:

Co se však týče skypové vybavenosti, tak je to pro konverzaci, ať psanou či mluvenou, jeden z nejpřehlednějších serverů. Hlavně v té nové verzi 4.0 je to super! Zvětšila se obrazovka – celoplošná. Font lze nastavit klidně na 16 a více… Prostě velmi příhodné:-)

http://www.hampson.cz → vyzkoušejte velmi intenzivní výuku angličtiny – výuka angličtiny jinak.

hampson.cz:
mám dojem, že toto není inzertní server, tak tu prosím přestaňte všude spamovat vaší reklamu na placené kurzy.

už dostal ban

Jestli hledáte doučování, mrkněte na www.kvalitni-doucovani.cz , je tam spoustu inzerátů, myslím, že se tam dá dobře vybrat :-) Já osobně jsem si tam před pár lety vybral 8-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.