bude pokracovani?
Dobre tema na oziveni slovicek.Chtel bych se zeptat zda budete pokracovat a proberete vsechna nepravidelna slovesa nebo to timto clankem ukoncejete.
Komentáře k článku: Anglická nepravidelná slovesa
bude pokracovani?
Dobre tema na oziveni slovicek.Chtel bych se zeptat zda budete pokracovat a proberete vsechna nepravidelna slovesa nebo to timto clankem ukoncejete.
bude pokracovani?
Re: bude pokracovani?
Raději NIKDY nic neukončuji. Pokud bude zájem, budu v nepravidelných slovesech pokračovat. Udělat přehled je to nejmenší.
Super
Fakt super, jen „blew“ nefunguje jinak fakt super!
Super
Fakt super, jen „blew“ nefunguje jinak fakt super!
Re: Super
Tak jsem je doposlochal do konce a ještě nejdou „ate“ a „burned“ jinak jdou všechny! :o)
Re: Super
Tak jsem je doposlochal do konce a ještě nejdou „ate“ a „burned“ jinak jdou všechny! :o)
Re: Re: Super
Díky za upozornění. Už jsem to opravil. Původně tu tabulku generoval prográmek, který jsem si napsal, ale pár much se tam vloudilo.
Myslím, že v tabulce chybí často používané sloveso GO.
Myslím, že v tabulce chybí často používané sloveso GO.
Re:
Nojo, jakto, že tu není? Napravím!
dennisa
čumím nato a nepochopilasemto ,a to dneska píšu test :
dennisa
čumím nato a nepochopilasemto ,a to dneska píšu test :
Re: dennisa
Na tomhle není potřeba něco chápat, ale naučit se ty tvary.
Re:
Tak proč se nepodíváte do slovníku, když si něco ‚myslíte‘ a mě nevěříte?
pája
ahoj prosím je tady na toto nějaké cvičení???
pája
ahoj prosím je tady na toto nějaké cvičení???
Re: pája
Ne, zatím tu jen tak na nepravidelná slovesa moc cvičení nenajdete… ale určitě časem budou.
Re: trochu chybí
proč? To jsou pravidelná slovesa. Jak se minulý čas tvoří se dočtete v článku věnovaném minulému času. Přece zde nebudu vypisovat tisíce a tisíce pravidlených sloves?
Re: nepravidelná slovesa
Ne, myslím, že takový tu ještě není, možná jeden nebo dva, ale nic komplexního.
Sloveso LIE je tu ve smyslu ležet, je tedy sloveso LIE ve smyslu lhát
pravidelné?
Jinak děkuji za pěkný přehled a za odpověď
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.