Help for English

Red Dwarf

 

No ten pocit mám spíše na DC++, u torrentu to nehrozí :-)

Hum4nfrog:
žádný z programů na sdílení souborů neumožňuje lidem prolejzat celý disk. Třeba u sítí typu dc++ či eDonkey2000 akorát musíte něco sdílet a ty složky co sdílíte si sám navolíte. A u torrentů jedinou věc co sdílíte je to co stahujete. Ta IP adresa je bohužel vidět asi všude (existují i IP filtry co blokují známé špehující IP adresy).

Dneska vyšel na zive.cz článek/rozhovor o tom, zda je legální stahovat filmy a hudbu.

http://www.zive.cz/…default.aspx

Už jsem viděl :-)

good for you :)

to McKay: Dekuji za odkaz.
Jasne, omlouvam se za odboceni od tematu a smazla jsem to.

Původně je toto téma o Red Dwarf. Možná by někoho zajímalo, že Red Dwarf je zpět, už běží 9. série :)

No, já jsem právě včera dosledoval osmou sérii a zkoušel jsem na netu vyhledat, jestli se na to nedá kouknout on-line. Nakonec jsem to našel dneska ráno alespoň na YOUTUBE. Dneska se večer kouknu na první díl série 9.
It's a un-smegging-believably good series :-)

Oživím vlákno otázkou:

Neví někdo z trpaslíku o PÍSEMNÉM ZPRACOVÁNÍ? Např. existují knihy? Nebo nějaká kvalitní stránka přepisu dialogů?

Díky Kuba

Knihy určitě existují. Dívalala jsem se na bookdepository­.co.uk a Red Dwarf knih je tam docela dost. O přepisu dialogů bohužel nevím.

Snad se autor nebude zlobit když dám přímý odkaz na přepisy. Jsou tam i jiné přepisy. Momentálně to nejde najít přímo z jeho stránek. http://bkc.mikovice.com/…k%20beetles/

Odkaz na příspěvek Příspěvek od helpforever vložený před 10 lety

Snad se autor nebude zlobit když dám přímý odkaz na přepisy. Jsou tam i jiné přepisy. Momentálně to nejde najít přímo z jeho stránek. http://bkc.mikovice.com/…k%20beetles/

Jj, už jsem tohle obdržel via SZ. Přesně to jsem potřeboval, díky 

Jenom jsem zvědavý, co z toho vytáhnu (co do učení) – třeba samici hrabáče moc nepotřebuju ale našel jsem tam některé fajn momenty a obrazově to znám nazpaměť tak to není špatné si to spojit se slovem.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.