I don't have any money on me. Mohl bych to i rici: I don't have any money WITH me?
Komentáře k článku: Zvratná zájmena a podobné jevy 1
I don't have any money on me. Mohl bych to i rici: I don't have any money WITH me?
Re:
Ano, je to stejné jako české – nemám u sebe žádné peníze, nebo nemám s sebou žádné peníze. V angličtině je nejčastější ono ON ME, používá se více než desetkrát častěji než WITH ME.
:--)
Mám formu :--) 100 pct
Prajem krasny vecer. Tak – a budem si tie zamena musiet lepsie nastudovat – len 70%. Mam prosbu, vo vete „Mitch, I think you should ask yourself if it's worth it or not.“ nie je tam to it za worth navyse? Vdaka.
Prajem krasny vecer. Tak – a budem si tie zamena musiet lepsie nastudovat – len 70%. Mam prosbu, vo vete „Mitch, I think you should ask yourself if it's worth it or not.“ nie je tam to it za worth navyse? Vdaka.
Re:
Ne:
Stojí to za to:
It's worth it.
joo, celkem dobrý na to, že jsem nečetla ten článek o těchhle zájmenech…80%
tenhle testík
mě velice potěšil- 90%.
Jde vidět, že je ráno, nějakou záhadou jsem přeskočila řádky :) jinak ale dobrý :)
I don't mind going shopping
Jsou nejaka pravidla, kdy se I don't mind poji s ing a kdy
s infinitivem?
Slo by rict I don't mind to go shopping…?
Re: I don't mind going shopping
tam prostě patří -ING.
Re: Re:
jj rozdil tam je. Mam asi mysleni socialniho cloveka, ktery vsechny penize nosi pri sobe a kdyz nema tak zkratka nema ;).
Napoprvé 80%. Dobré.
80%, ale i tak jsem celkem spokojená
Ráda bych se zeptala, jak přeložit “každý bude psát o sobê”. Za odpovêď děkuji.
Ráda bych se zeptala, jak přeložit “každý bude psát o sobê”. Za odpovêď děkuji.
Everybody will write about themselves.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.