100%
to při začátku týdne potěší a povzbudí
Komentáře k článku: MAKE or DO
100%
to při začátku týdne potěší a povzbudí
90%
make a list of all the things…sakra kdo by to byl řek
90%
make a list of all the things…sakra kdo by to byl řek
Re: 90%
Tady lze to MAKE logicky odvodit. Přece, ten seznam vytvoříme/vyrobíme. Přeložit si DO jako dělat, je sice dobře, ale do jisté míry matoucí. Lepší je si ho nahradit slovy jako provádět/podstupovat atp. Pak vám dojde, že DO se nehodí. (Provádět seznam/Vytvářet seznam):-) Chce to cvičit, za čas se to dostane pod kůži.
jooo
dobrrýýý, mám zase 100%, tyyy jo, ted mám zrovna asi dobrý období, to potěší, i když je to jen preinter!
jooo
dobrrýýý, mám zase 100%, tyyy jo, ted mám zrovna asi dobrý období, to potěší, i když je to jen preinter!
Re: Re: 90%
Jo, jo, ale pak tu máš vyjímky, jako např. MAKE A BED a vešeré logické odvozování selže, protože se rozhodně o „udělání“ postele nejedná. A jak by se vůbec řeklo „udělat, vyrobit“ postel (třeba jako domácí kutil) – co třeba construct?
Re: Re: 90%
Jo, jo, ale pak tu máš vyjímky, jako např. MAKE A BED a vešeré logické odvozování selže, protože se rozhodně o „udělání“ postele nejedná. A jak by se vůbec řeklo „udělat, vyrobit“ postel (třeba jako domácí kutil) – co třeba construct?
Re: Re: Re: 90%
‚construct‘ je moc složité Používá se ‚build‘.
wow super 100% úspěšnost
p0 percent , nevěděl jsem že když si někdo dělá z někoho srandu tak je tam make no pro příště …
p0 percent , nevěděl jsem že když si někdo dělá z někoho srandu tak je tam make no pro příště …
Re:
devadesát,se mi to blbě zobrazuje.
100 %
Poprve 100…bez clanku To se clovek musi samou radosti podelit
Tak já jen 78%. No ale na orangutana dobrý, ne?
100%
To potesi na konci pracovniho tydne.;-) Jinak uzitecne cviceni, kde si clovek procvici do/makes z bezneho zivota.
jen tak
já mám 90%. Nikdo tu není horší, jen samí lepší. doprkvančic, jdu se učit. :o
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.