Oprava
Děkujeme za upozrnění, chybka skutečně byla ve špatně vygenerovaném kódu, byla opravena a učinili jsme patřičné opatření. Omlouváme se za vzniklé problémy a přejeme hodně úspěchů při studiu angličtiny.
Komentáře k článku: Sightseeing in London
Oprava
Děkujeme za upozrnění, chybka skutečně byla ve špatně vygenerovaném kódu, byla opravena a učinili jsme patřičné opatření. Omlouváme se za vzniklé problémy a přejeme hodně úspěchů při studiu angličtiny.
Moc mě mrzí že jsem tady ty stránky objevila az po maturite!:-(
Už se nebojím!
Super test! Do Londýna se chystám na podzim tak už se nebojím že se ztratím
Proč se mi nezobrazuje procentuální vyhodnocení testu??? Jen mi to opraví a vysvětlí chyby… :
Proč se mi nezobrazuje procentuální vyhodnocení testu??? Jen mi to opraví a vysvětlí chyby… :
Re:
Je to jeden ze starších testů. Byl vytvořen jiným způsobem a ještě neuměl to, co naše nové testy.
výjimečně něco, kde mám všechno dobře , aby ne, když jsme tam byli se školou a celých 10 dní chodili jen po památkách a významných místech. Konečně se mi to na něco hodilo.....
Re:
Ale jde. Asi chyba na straně vašeho prohlížeče.
St. Paul's Cathedral
super testík, jen jedna malá chybička (nechci buzerovat, ale jména by se
komolit neměla )
Sir Christopher Wren, ne When.
:--)
St. Paul's Cathedral
super testík, jen jedna malá chybička (nechci buzerovat, ale jména by se komolit neměla )
Sir Christopher Wren, ne When.
:--)
Re: St. Paul's Cathedral
Jasně, to by se nemělo. Už je to opravené.
Všechno správně
Londýn je pro mě nej město!
Re: Re: Big Ben
Taky mě zmátl Big Ben. Ono tedy je jasné, že ostatní možnosti jsou správně. Studentům se snažím tlačit do hlavy, že Big Ben je zvon a věž se jmenuje Clock Tower. Tady bych čekala spíš správný název než hovorový. Nebo alespoň upozorněnní na to, že chcete znát hovorové označení.
Jinak je test moc pěkný. A dostal mě Tower 42
Re: Re: Big Ben
Taky mě zmátl Big Ben. Ono tedy je jasné, že ostatní možnosti jsou správně. Studentům se snažím tlačit do hlavy, že Big Ben je zvon a věž se jmenuje Clock Tower. Tady bych čekala spíš správný název než hovorový. Nebo alespoň upozorněnní na to, že chcete znát hovorové označení.
Jinak je test moc pěkný. A dostal mě Tower 42
Re: Re: Re: Big Ben
Ach bože. Ostatní možnosti jsou samozřejmě špatně. Pardon.
Tlačítko vyhodnotit bohužel nefunguje.
DObry den,
nefunguje tlacitko vyhodnotit.
S pozdravem
Magda
Zdravím, taktéž to musím nahlásit, opravdu nejde test vyhodnotit..
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.