Help for English

Sightseeing in London

Komentáře k článku: Sightseeing in London

Oprava

Děkujeme za upozrnění, chybka skutečně byla ve špatně vygenerovaném kódu, byla opravena a učinili jsme patřičné opatření. Omlouváme se za vzniklé problémy a přejeme hodně úspěchů při studiu angličtiny.

Moc mě mrzí že jsem tady ty stránky objevila az po maturite!:-(

Už se nebojím!

Super test! Do Londýna se chystám na podzim tak už se nebojím že se ztratím 8-)

Proč se mi nezobrazuje procentuální vyhodnocení testu??? Jen mi to opraví a vysvětlí chyby… :?:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tereza vložený před 18 lety

Proč se mi nezobrazuje procentuální vyhodnocení testu??? Jen mi to opraví a vysvětlí chyby… :?:

Re:

Je to jeden ze starších testů. Byl vytvořen jiným způsobem a ještě neuměl to, co naše nové testy.

výjimečně něco, kde mám všechno dobře :-), aby ne, když jsme tam byli se školou a celých 10 dní chodili jen po památkách a významných místech. Konečně se mi to na něco hodilo.....

Re:

Ale jde. Asi chyba na straně vašeho prohlížeče.

St. Paul's Cathedral

super testík, jen jedna malá chybička (nechci buzerovat, ale jména by se komolit neměla :-P)
Sir Christopher Wren, ne When.
:--)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od terez* vložený před 17 lety

St. Paul's Cathedral

super testík, jen jedna malá chybička (nechci buzerovat, ale jména by se komolit neměla :-P)
Sir Christopher Wren, ne When.
:--)

Re: St. Paul's Cathedral

Jasně, to by se nemělo. Už je to opravené.

Všechno správně :-D
Londýn je pro mě nej město!

Re: Re: Big Ben

Taky mě zmátl Big Ben. Ono tedy je jasné, že ostatní možnosti jsou správně. Studentům se snažím tlačit do hlavy, že Big Ben je zvon a věž se jmenuje Clock Tower. Tady bych čekala spíš správný název než hovorový. Nebo alespoň upozorněnní na to, že chcete znát hovorové označení.

Jinak je test moc pěkný. A dostal mě Tower 42 :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Helenapa vložený před 14 lety

Re: Re: Big Ben

Taky mě zmátl Big Ben. Ono tedy je jasné, že ostatní možnosti jsou správně. Studentům se snažím tlačit do hlavy, že Big Ben je zvon a věž se jmenuje Clock Tower. Tady bych čekala spíš správný název než hovorový. Nebo alespoň upozorněnní na to, že chcete znát hovorové označení.

Jinak je test moc pěkný. A dostal mě Tower 42 :-(

Re: Re: Re: Big Ben

Ach bože. Ostatní možnosti jsou samozřejmě špatně. Pardon.

Tlačítko vyhodnotit bohužel nefunguje.

DObry den,

nefunguje tlacitko vyhodnotit.

S pozdravem

Magda

Zdravím, taktéž to musím nahlásit, opravdu nejde test vyhodnotit..

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.