Gratuluju, snad budu mít větší štěstí v dalších soutěžích.
Komentáře k článku: Výsledky soutěže o seriál The O.C. na DVD
Gratuluju, snad budu mít větší štěstí v dalších soutěžích.
DS
Taky moc gratuluji a chtěl bych se zeptat jestli by se pana profersora Víta zeptat jestli by se dal seriál někde v ČR sehnat, samozřejmě v ENG.
DS
A ještě bych se chtěl zeptat jak to je tedy s 8. otázkou, kde je na těchto stránkách seznam písní z The O.C. ?
DS
Taky moc gratuluji a chtěl bych se zeptat jestli by se pana profersora Víta zeptat jestli by se dal seriál někde v ČR sehnat, samozřejmě v ENG.
Re: DS
Já je kupoval na Amazon.com.
Celý balík (všechny 4 série) se tam dají koupit za 125 dolarů, což vyjde na cca 2100 + poštovné (cca 300 kč) + doplatek DPH při doručení.
První série tam stojí 26 dolarů, což je cca 450 Kč + poštovné + doplatek DPH.
DS
A ještě bych se chtěl zeptat jak to je tedy s 8. otázkou, kde je na těchto stránkách seznam písní z The O.C. ?
Re: DS
Když se podíváte do sekce ‚zábava/hudba‘, tam je cca 40 písniček, tři z nich jsou z O.C. a je to u nich výslovně uvedeno.
Dvě z nich jsou v sekci Soutěže – Patrick Park (Life is a Song) a Alexi Murdoch (Orange Sky).
Na tyto písničky jsme získali svolení a licenci pro online přehrávání, můžete si je tedy u nás poslechnout.
DS
Aha, předtím jsem si myslel že je to nějaký nesmysl, že jsou na těchto stránkách nějaké písně z The O.C., ale teď po zádání O.C. ve vyhledávání mi to našlo The 88 – How Good it Could Be a Patrick Park – Something Pretty, tedy jen 3. Tak jsem vám poslal seznam asi 10 písní, ale ani jedna z nich tam nebyla … Mimochodem ten anglický chat by byl super !
gratuluji vítězi:)…doufám,že se jednou usměje štěstí i na mě:)…ale jinak takovej Prison Break a nebo Supernatural ..proto bych udělala cokoliv
Re:
Hlasujte v naší nové anketě na hlavní stránce.
Re:
Hlasujte v naší nové anketě na hlavní stránce.
Re: Re:
jéé nj…děkuju za upozornění:D…ale je to těžký vybrat si mezi tolika dobrými seriály…hlavně mezi PB a SPN:)
Re: Re:
jéé nj…děkuju za upozornění:D…ale je to těžký vybrat si mezi tolika dobrými seriály…hlavně mezi PB a SPN:)
Re: Re: Re:
To je fakt těžký, škoda že nemůžu hlasovat pro víc.
Re: Re: Re: Re:
haha…tjn:)))…ale bohuzel..tak doufám že aspon PB nebo SPN vyhraje
a jinak mě napadlo,že by nebylo špatný taky u SPN napsat českej překlad Lovci duchů..že nekteří možná neznají tenhle název..i když uznávám,že by musel ten někdo být při nejmenším nepozorný:D…teda pokud se to dá upravit..ale nebudu vám do toho povídat…to je asi jen lítost,že SPN nemá zas až tolik hlasů:)..ale je to docela škoda,protože za sebe můžu říct,že zrovna SPN se dá docela dobře rozumnět,co říkají…
Doplněno. Díky.
no to nění vůbec za co..to ste vlastně udělal laskavost mě a fandům SPN:)…a už vůbec nechci,aby to vypadalo,že otravuju nebo tak:D..a koukám,že soutěžení o dvd se dost uchytilo co…btw doufám,že nevadí že jsem vám udělala menší reklamu na lidech.cz
Reklama nám samozřejmě nevadí.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.