Já myslím, že by bylo dobré napsat nějakou krátkou informativní zprávu na hlavní stránku, aby si všimli opravdu všichni
Já myslím, že by bylo dobré napsat nějakou krátkou informativní zprávu na hlavní stránku, aby si všimli opravdu všichni
jj zpráva bude jen co se dohodneme na datu a formě přihlášení. Určitě do konce dubna to chci veřejně oznámit.
13 ok
A jak byste si představovali časový plán? V kolik začít? Do kolika zhruba?
A ještě jednou se prosím vyjádřete k tomu obsahu. Chci nejpozději 1. května vydat info článek o srazu a myslím, že by tam tyto základní informace měly být. Prosím tedy, abyste se k tomu všichni co nejdetailněji vyjádřili.
Já si Vás tady čtu a hodně závidím, protože se bohužel musím ze setkání omluvit. Začátkem června mne čeká náročná operace a poté nemohu asi 6 týdnů nic plánovat. Přeji Vám krásné setkání, doufám, že budou i nějaké fotografie, které mne potěší a těším se na příští ročník, protože budu ta, která o další setkání bude hodně stát.
Jééé, tak to je věčná škoda, že zrovna georgia nebude přítomna:(
Taky mě to mrzí, ale třeba příště
Ale já stejně budu myšlenkami u Vás, bohužel, doktor rozhodl jinak, ale kdyby někdo chtěl telefonicý kontak,tak jo, jen byste nesměli na mne hned anglicky
Že bychom udělali telemost?
No, v té době budu určitě po operaci doma, (teda doufám, že se termín neposune)kdyby to šlo, já bych to brala, aspoň bych Vás všechny pozdravila.
2Marek: No, nevím jak ostatním, ale byl bych asi raději, kdyby se větší část srazu odehrála spíše ve dne, než v noci, chápete Třeba od 14–21/22.. nvm, jestli mi rozumíš Ono dojíždět v noci do Brna není zrovna sranda
Georgia: taky mě to mrzí!
Já souhlasím se seqwencem, od 14.00 by to bylo fajn.
Prosím, napište ostatní, co si o tom myslíte!
Seq: Hotel?
Ne, dík Je dost pravděpodobné, že tam pojedu sám… Nebo že bych se domluvil tady s někým z Brna… že Dispiku?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.