Help for English

Sraz HFE

 

Já myslím, že by bylo dobré napsat nějakou krátkou informativní zprávu na hlavní stránku, aby si všimli opravdu všichni :-)

jj zpráva bude jen co se dohodneme na datu a formě přihlášení. Určitě do konce dubna to chci veřejně oznámit.

13 ok

A jak byste si představovali časový plán? V kolik začít? Do kolika zhruba?

A ještě jednou se prosím vyjádřete k tomu obsahu. Chci nejpozději 1. května vydat info článek o srazu a myslím, že by tam tyto základní informace měly být. Prosím tedy, abyste se k tomu všichni co nejdetailněji vyjádřili.

Já si Vás tady čtu a hodně závidím, protože se bohužel musím ze setkání omluvit. Začátkem června mne čeká náročná operace a poté nemohu asi 6 týdnů nic plánovat. Přeji Vám krásné setkání, doufám, že budou i nějaké fotografie, které mne potěší a těším se na příští ročník, protože budu ta, která o další setkání bude hodně stát.

Jééé, tak to je věčná škoda, že zrovna georgia nebude přítomna:(

Taky mě to mrzí, ale třeba příště :-)

Ale já stejně budu myšlenkami u Vás, bohužel, doktor rozhodl jinak, ale kdyby někdo chtěl telefonicý kontak,tak jo, jen byste nesměli na mne hned anglicky :-D

Že bychom udělali telemost? :-)

No, v té době budu určitě po operaci doma, (teda doufám, že se termín neposune)kdyby to šlo, já bych to brala, aspoň bych Vás všechny pozdravila.

2Marek: No, nevím jak ostatním, ale byl bych asi raději, kdyby se větší část srazu odehrála spíše ve dne, než v noci, chápete :-) Třeba od 14–21/22.. nvm, jestli mi rozumíš :) Ono dojíždět v noci do Brna není zrovna sranda :-)

Georgia: taky mě to mrzí!

Já souhlasím se seqwencem, od 14.00 by to bylo fajn.
Prosím, napište ostatní, co si o tom myslíte!

Seq: Hotel? :-)

:-D Ne, dík :-D Je dost pravděpodobné, že tam pojedu sám… Nebo že bych se domluvil tady s někým z Brna… že Dispiku? :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.