Zajímá mě, proč je headache dohromady a stomach ache zvlášť…no má to logiku? Asi abysme to neměli tak jednoduchý, což?
Komentáře k článku: Health and Illness
Zajímá mě, proč je headache dohromady a stomach ache zvlášť…no má to logiku? Asi abysme to neměli tak jednoduchý, což?
Re:
Tyto složené tvary se prostě vyvíjí, většinou ta nejpoužívanější spojení se píšou dohromady, a ta méně používaná se píšou zvlášť. Ale logika v tom rozhodně být nemusí.
Re:
Prostě se to musíš naučít no…
bezvadný
Stránky jsou super, už si nepřipadám, že mám mozkožrouta v hlavě. Denně se učím 1 tématický okruh slovíček. Pro mě je nejtěšžší na výslovnost: sore throat ****
chemist's
Pane Marku, jak se prosím správně čte chemist's (lékárna): „kemists“ nebo „kemistis“. Děkuji!
chemist's
Pane Marku, jak se prosím správně čte chemist's (lékárna): „kemists“ nebo „kemistis“. Děkuji!
Re: chemist's
/kemists/
Dobrý den, dnes jsem objevila Vaše stránky a musím říct, že se mi moc líbí!! Velmi ráda je budu využívat. Díky za super nápad.
Re: Re: Re:
ale to přece není slovník!
Re: allergy?
Ano, BE ALLERGIC TO STH
Re: Jak se řekne…
I have a cold, my nose is stuffed-up.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.