Help for English

asi od veci

:-D ja mam v tech zkratkach strasny mezery :oops:

aha ja myslela, ze sekretarka zveda telefony a zapisuje kdy me byt schuzka a dela kafe a asistentka treba pripravuje i nejake zpravy a dela vic samostatne prace, to ne ze bych se chtela nekoho dotknout kdo tu praci dela. Proste jsem mela za to, ze je v tom rozdil.

to seqwence: Myslis, ze ty holky z administrativy budou delat sekretarky? Ja myslim, ze budou delat v konstrukci takovy ty otravny prace jako prelepovat razitka a tisknout vykresy apod.

Ještě mě napadlo mužské povolání, taky se nechci doknout.. sekretář :-)
Ne, jistě že nebudou sekretářky, oni můžou být prakticky taky cokoliv…

Nahodou pod pojmem sekretar ja si nepredstavim nabytek, ale Raula Schranila :-) :oops: , to byl filmovy idol jeste za cernobileho filmu.

:-D Ale pánům se říkalo „tajemník“. :-D 8. května dávají na Primě film „Eva tropí hlouposti“ a tam ukázka obou profesí je právě v podání Raoula Schránila a Natašy Gollové.

:-) Coz je to same :-) , ale s tajemnikem me bohuzel naskakuje jeste UV KSC a tudiz uplne jiny „ksicht“ :-( , uvidime snad za dalsich 20 let to bude lepsi.
Jinak samozrejme uvedeny film je bajecny, hlavne anglicky diktat Oldricha Noveho :-D.

LionessCZ:
Takhle zpětně ale musí být třeba s Miloušem Jakešem sranda, ne? Já vždycky když se chci zasmát, tak si zčíhnu na youtube sestřihy z jeho projevu na Červeném hrádku. :D Lepší komedii asi neznám. :D

Třeba:

No tak řekněme paní Zagorová, je to milá holka, všechno, no ale ona už 3 roky po sobě bere 600 tisíc každý rok. A další ne 600, milion, 2 miliony berou, Jandové a jiní, každý rok.

Nebo:
*
Přišel jsem k jedné pani, byla to bankovní úřednice, skončila v bance, její muž byl traktorista v družstvu, dělal v družstvu. Měli tam Přišel jsem k jedné pani, byla to bankovní úřednice, skončila v bance, její muž byl traktorista v družstvu, dělal v družstvu. Měli tam bojlery, já nevím měli jich asi 10 tisíc těch brojlerů a měli 7 prasat, no. No tak s ní mluvím o tom jak to dělá, kdo dělá, říká děti pomáhaj, všichni pomáháme a tak dál. Já říkám na to, no tak mi taky jako se snažíme pěstovat taky, my má… my pěstujeme koně.*

Trailer třeba zde: http://www.youtube.com/watch?… :-)

Jo, také tyhle vychytávky miluji, a k tomu filmu, pencil si pamatuji dodnes, Opravdu doporučuji všem mladým.
Na tajemníka v KSČ jsem už vážně zapoměla, brala jsem to jako v těch 20. letech, kdy opravdu pan tajemník byl asi dnešním managerem.
Já jsem zase alergická na slovo schůze.

A taky hodne malo lidi vi, ze namet na tenhle uzasny film napsala Fan Vavrincova autorka pomerne dosti znameho serialu Takova normalni rodinka. Coz samo o sobe je zarukou dobre zabavy.

Tak schuze, tak tohle slovo u nas nepouzivame, takze to se mnou nic nedela. Ale uplne vas chapu. My dle Cimrmana pouzivame pro schuze slovo briefing (viz. hra Afrika) a protoze dle uvedene hry vetsinou okamzite padne veta: „Tak ja vyndam panev.“ Tak se nejak vzilo, ze odchazime na obed. :-)

Jak Vám závidím. Ale Vy oba jste z té vyšší příčky,kdy jste na slovo schůze nemuseli reagovat. Pro nás zaměstnance to byl pokyn odsouhlasit všechno,co pro náu vedení vymyslelo.
O Fany vím a ohromně ji miluji.

To si nemyslete. Ja si uzila dost schuzi na skole a vlastne jsem kvuli jedne takove schuzi skolu opustila, protoze na posledni schuzi katedry, ktera byvala zasadne posledni skolni den, v patek, ve tri odpoledne :-) , jsem se totiz dozvedela, ze od noveho semestru budu spolupracovat s jednim kolegou, ktery si zacne delat docenturu, na jeho vyzkumu. 1. se me ani nikdo nezeptal zda to chci vubec delat nebo me to alespon predem oznamit, 2. to znamemalo, ze ja budu delat vyzkum a on si na tom udela docenturu (coz je na univerzitach normalni) a 3. to byl takovy seladon, ktery si myslel, ze pred nim kazda zenska kecne na zadek :-) , takze jsme se nemeli zrovna v lasce a vlastne za posledni, jsem uz od kvetna cekala na podepsani smlouvy od dalsiho semestru a porad se do toho nikdo nemel a ja nevedela jestli budu mit praci nebo ne a tohle bylo jedine co jsem se dozvedela. Tak jsem hodila copem :-) a v zari jim prisla rict, ze nenastoupim, taky vlastne proto, ze jsme nemeli kde bydlet a za plat 12000 hrubeho bych nedostala ani pujcku :-). Takze me docela Marek potesil, kdyz v rozhovoru napsal, ze uz je to dnes 15 cisteho. No pujcku jsme stejne nedostali :-D, ale bylo zajimave, ze po me z te katedry odesla najednou vetsina mladych lidi.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.