dobrý
pěkný testík… mimochodem jak se potná,do které skupiny člověk patří?jestli do elementary nebo takhle… :
Komentáře k článku: George Washington: doplňování členů
dobrý
pěkný testík… mimochodem jak se potná,do které skupiny člověk patří?jestli do elementary nebo takhle… :
dobrý
Re: dobrý
Existuje tzv. Placement Testy, které by vás měly do některé škatulky zařadit. Nejsou ale vždy spolehlivé. Testy totiž nejsou schopny otestovat všechny jazykové prostředky a řečové dovednosti. Přečtěte si článek o úrovních pokročilosti v sekci Informace a vyzkoušejte si nějaké naše testy… úroveň, které Vám bude nejlépe vyhovovat bude víceméně ta vaše.
Diky za test je skvely
zařazení článku
Nevím, jestli koukám správně, ale do jaké kategorie patří tento článek? elementary asi ne, tak do jaké?
Zařazení článku
Zařazení článku už jsem objevila, jsem na těchto stránkách po delší pauze, tak se hůře orientuji. Tak nic.
71% … ty cleny mi davaj zabrat posledni dobou pekne, cim vic se ucim vyjimky a pravidla, tim vic to pisu blbe
Ty cleny!!! Mam v tehle oblasti velke mezery ale jinak velmi dobry testik diky
Re: It is good !
Re: Re: Re: Re: Massachutsetts
tam by se ale prý moc hledat nemělo, není to moc spolehlivý
Bublinka
Wow, tak 92% jsem rozhodne nečekala:) Dekuju za pekny testik…na procvicovan clenu se ve skole moc nezameruji, takze to musim dohanet jinde!
total defeat
To je mazec že total defeat je nepočitatelné – snad si to zapamatuju…
Re:
Jo, přesně, mám to podobně. Asi je to tím, že čím víc je těch pravidel a pouček a výjimek, tím větší v tom mám zmatek
Dobrý den,
chtěla bych si ujasnit jednu věc- píšete zde, že pokud je president zvolen
do funkce a není to povolání, tak tam člen není. Tak jsem se chtěla tedy
zeptat proč v jednom z předchozích testů je u manager člen the.(je to
myslím cvičení na členy č.2).To je vyjímka? Nebo se to týká jen
u zvolení do té funkce-přímo u této věty? Mám v tom zmatek.Děkuji
Dobrý den,
chtěla bych si ujasnit jednu věc- píšete zde, že pokud je president zvolen do funkce a není to povolání, tak tam člen není. Tak jsem se chtěla tedy zeptat proč v jednom z předchozích testů je u manager člen the.(je to myslím cvičení na členy č.2).To je vyjímka? Nebo se to týká jen u zvolení do té funkce-přímo u této věty? Mám v tom zmatek.Děkuji
Re:
uveďte prosím přesný příklad.
71%
Na to, že jsem tak na úrovni inter. je to slusny, u nejakych testu staret jsem mel 55%
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.