94%
Rikal jsem si, ze je to nejake jednodussi, tak jsem kouknul na obtiznost a jsem zjistil, ze je jde o pre-immediate. To je me zklamani dne, doufal jsem, ze mam konecne anglictinu alespon trochu na urovni
Komentáře k článku: delete
94%
Rikal jsem si, ze je to nejake jednodussi, tak jsem kouknul na obtiznost a jsem zjistil, ze je jde o pre-immediate. To je me zklamani dne, doufal jsem, ze mam konecne anglictinu alespon trochu na urovni
78 %
Udělal jsem tam akorát zbytečné chyby.
Song X one
Nechápu, jak jsem si to mohl splést, však každý zní úplně jinak
Song X one
Nechápu, jak jsem si to mohl splést, však každý zní úplně jinak
Re: Song X one
Taky jsem tam dal song.
tj
hezká písnička, ale teda taky zbytečný chyby…nejprve jsem tam měla along, pak jsem to opravila na alone…
tj
hezká písnička, ale teda taky zbytečný chyby…nejprve jsem tam měla along, pak jsem to opravila na alone…
Re: tj
Tak se zdá, že takových chyb nás udělalo více. Nejprve jsem tam měl ALONE, pak jsem tam dal ALONG a nebyl jsi moc jistý. A místo HALF jsem tam psal HELL. Měl jsem nad tím raději přemýšlet, než jsem tam něco napsal.
hezká, ale smutná
78%, pěkná, ale smutná písnička, jen mě trochu znervózňuje , jak to polykají, " I´ll be skoro neřeknou"
dik
pekny clanek dik moc
Re: Re: Song X one
já taky a zrovna o tomhle jsem vůbec nepochybovala
Re: tj
mě se taky along nezdálo tak jsem dala alone =)
94 %
no ja to menila tak dlouho, az jsem nakonec tipla spravne, podle kontextu, misto toho jsem udelala trapnou chybu ve SLOW shame
50 % jj presne ty blby koncovky a pak jedna upe blbost kterou sem neprepsala ae super pisnicka ;)
94% asi po dvacátém poslechu a chybka v první větě,ale už rozumím alespoň něco.Poslech je můj hrob
Tyjo jen 50% a ja myslela, ze budu mit tak 80.. prislo mi to jednoduchy
100%
Konečně mám také 100%
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.