špatná přípona souboru
Dobrý večer,
soubor se mi stáhne s příponou EXE místo MSI a bez přejmenování nejde
spustit, je chyba u vás, nebo někde u mě?
Komentáře k článku: Smart Tests - Demo
špatná přípona souboru
Dobrý večer,
soubor se mi stáhne s příponou EXE místo MSI a bez přejmenování nejde
spustit, je chyba u vás, nebo někde u mě?
špatná přípona souboru
Dobrý večer,
soubor se mi stáhne s příponou EXE místo MSI a bez přejmenování nejde spustit, je chyba u vás, nebo někde u mě?
Re: špatná přípona souboru
To dělá myslím Opera, ne? Proč to dělá, netuším. SOubor je MSI a jako EXE ho nespustíte.
Re: špatná přípona souboru
To dělá myslím Opera, ne? Proč to dělá, netuším. SOubor je MSI a jako EXE ho nespustíte.
Re: Re: špatná přípona souboru
Dělá mi to Firefox + Internet Download Manager, ale proč to dělá netuším. Hlavně, že to neni u vás.
Dělá mi to Firefox + Internet Download Manager, ale proč to dělá netuším. Hlavně, že to neni u vás.
Re: Re: Re: špatná přípona souboru
Firefox 3 bez problému.
Mě to dělá Opera. Mozilla a IE bez problémů.
Re: Re: Re: Re: špatná přípona souboru
Já jsem to musel přepsat v Total Commanderu, protože v průzkumníku, který je ve windows to nešlo.
Je to lepší přepsat už před začátkem stahování.
Firefox 3 bez problému.
Pilda: Ohledně toho programu Internet Download Manager. Teď jsem ho zkoušel a stáhlo se mi to normálně jako MSI (šlo to ve všech prohlížečích). Možná je problém v tom, že zadáváš adresu ručně. Když jsem ji zadal ručně, tak se mi to stáhlo v EXE. Ale když sem nastavil, aby se IDM integroval do prohlížeče, tak se soubor stáhl v pořádku.
já jsem se snažila DEMO verzi stáhnout, ale také se mi to nepovedlo. Nejsem moc zběhlá v práci s počítačem, ale nevadí, zkusím to jindy a v každém případě jsem si již tento program objednala a těším se na září.
Je to docela zvláštní. Myslím, že to nejde stáhnout v té novější verzi Opery. Protože LanguageLab také nejde.
já jsem se snažila DEMO verzi stáhnout, ale také se mi to nepovedlo. Nejsem moc zběhlá v práci s počítačem, ale nevadí, zkusím to jindy a v každém případě jsem si již tento program objednala a těším se na září.
Re:
Jaký používáte prohlížeč?
Nebo jako alternativní řešení sem hodit instalačku ve formátu ZIP. Windows XP si s ním dokáže poradit.
Nebo jako alternativní řešení sem hodit instalačku ve formátu ZIP. Windows XP si s ním dokáže poradit.
Re:
Už mě to napadlo a právě přidávám link.
Já mám Mozillu Firefox. Ale jak říkám, moc to s počítačem neumím.
Asi si hodím nějaký testík na HFE, i když mě čeká spíš natírání zdí lepidlem na tapety.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.