Komentáře k článku: Soutěž o seriál HEROES
Re: otázky
To raději neříkejte, nebo přitvrdím…
Ale ne, na dnešek už tu původně byla těžší otázka, ale rozhodl jsem se, že ze začátku budu hodný.
Re: Re: otázky
pritvrdit !!!
Re: Re: Re: otázky
Taky bych chtěl těžké otázky, na těch se nelíp procvičí angličtina.
Taky bych chtěl těžké otázky, na těch se nelíp procvičí angličtina.
Re: Re: Re: Re: otázky
To chápu… a nebojte, obtížnost otázek budu pomaličku zvyšovat.
jupiiiii
Tak tuhle otázku jsem čekal jako žádnou jinou. Miluju heroes a doufám, že ikdyž jsem nestihnul první otázku, tak budou moji
Čtvrtá otázka se mi moc líbí
otázky
nepsal tu někdo nedávno, že otázky budou obtížnější? no nevím jak
pro ostatní, ale pro ty co tento seriál znají, jsou zatím velmi lehounké.
jen jsem zvědavý co bude u jiných seriálu. tento znám a tak zatím vím
vše, jen si nedovedu přestavit soutěžit o ten sex ve městě, když jsem
neviděl ani jeden díl:)
soutěžení zdar
otázky
nepsal tu někdo nedávno, že otázky budou obtížnější? no nevím jak pro ostatní, ale pro ty co tento seriál znají, jsou zatím velmi lehounké. jen jsem zvědavý co bude u jiných seriálu. tento znám a tak zatím vím vše, jen si nedovedu přestavit soutěžit o ten sex ve městě, když jsem neviděl ani jeden díl:)
soutěžení zdar
Z výše uvedených seriálů jsem celkem viděl asi deset dílů. Přesto zkusím soutěžit. Škoda, že není tématem (a cenou ) v některé soutěži třeba „Allo 'Allo!“, „Black Books“, „Yes minister“ nebo „Red Dwarf“
sponzor
Marku, já bych se chtěla zeptat, kdo financuje tyto ceny do soutěží? Vy sám? Nebo máte sponzora?
sponzor
Marku, já bych se chtěla zeptat, kdo financuje tyto ceny do soutěží? Vy sám? Nebo máte sponzora?
Re: sponzor
Tyto soutěže platíme z vlastní HFE kasičky.
otázky
nepsal tu někdo nedávno, že otázky budou obtížnější? no nevím jak pro ostatní, ale pro ty co tento seriál znají, jsou zatím velmi lehounké. jen jsem zvědavý co bude u jiných seriálu. tento znám a tak zatím vím vše, jen si nedovedu přestavit soutěžit o ten sex ve městě, když jsem neviděl ani jeden díl:)
soutěžení zdar
Tyto soutěže nejsou jen pro ty, kteří daný seriál znají. Naopak, otázky se snažím vytvářet tak, aby se odpovědi na ně daly najít na internetu, i když jste o seriálu nikdy předtím neslyšeli.
Přeci vyhrát DVD udělá větší radost člověku, který daný film/seriál ještě neviděl, než tomu, kdo ho zná nazpaměť. A o to nám jde. Zároveň si tím procvičíte angličtinu, protože stránky o seriálech jsou většinou anglicky, takže se něco naučíte i při hledání odpovědí. A o to nám jde taky.
sponzor
Ale je pravda, že by se sponzor pro tyto soutěže hodil. Kdybyste o nějakém věděli…
Tyto soutěže platíme z vlastní HFE kasičky.
Re: Re: sponzor
Máme sponzora, který platí náš hosting. Ostatní věci si ale musíme platit sami – roční platby za naše www domény, autorské poplatky za použití písní, odměny pro autory článků a ceny do některých soutěží. Je toho hodně, ale naštěstí máme kromě příjmů z HFE (= 0 kč měsíčně) i vedlejší příjmy z prodeje našeho software.
Když si někdo koupí náš software a uvede, že se o něm dozvěděl na stránkách HFE, jde část peněz do naší ‚HFE kasičky‘.
Z výše uvedených seriálů jsem celkem viděl asi deset dílů. Přesto zkusím soutěžit. Škoda, že není tématem (a cenou ) v některé soutěži třeba „Allo 'Allo!“, „Black Books“, „Yes minister“ nebo „Red Dwarf“
RED DWARD a YES MINISTER se teď nedávno dalo sehnat ve stáncích za pár kaček. Snažím se vybírat věci, které u nás jen tak neseženete.
RED DWARD a YES MINISTER se teď nedávno dalo sehnat ve stáncích za pár kaček. Snažím se vybírat věci, které u nás jen tak neseženete.
Yes minister jsem sehnal 1. díl, Red dwarf mi nějak utekl. Bohužel …
Ale vaše důvody výběru beru.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.